معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با توجه به کم آبی متوالی اخیر در چهارمحال و بختیاری، به منظور پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب رعایت نکات بهداشتی الزامی است.
دکتر احمدی رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به رخداد سیل، کاهش فشار آب و قطعی گسترده آب در استان ، خوشبختانه تا کنون موردی از بیماریهای منتقله بوسیله آب مشاهده نشده است.
وی افزود: در این راستا رعایت نکات بهداشتی به منظور پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب ضروری است.
دکتر احمدی اظهار داشت: شستن دستها با آب و صابون قبل از تهیه غذا، هنگام سرو و مصرف غذا و پیش از خوراندن غذا به کودک و پس از هربار اجابت مزاج الزامی است.
دکتر احمدی یادآور شد: استفاده از آب سالم و بهداشتی جهت آشامیدن و توالتهای بهداشتی، همچنین سالم سازی صحیح سبزیجات بر -شستن ظرف- میوه و سبزی و استحمام ضروری است.
وی ادامه داد: رعایت اساس۴مرحله (پاکسازی گل و لای، انگلزدایی، گندزدائی و شستشو با آب سالم) و استفاده از یخ بهداشتی در زمان سفر، عدم استفاده از یخهای فلهای که ممکن است از آب ناسالم تهیه شده باشد، حائز اهمیت است.
بیشتر بخوانید
بیشتر بخوانیدحضور تانکرهای آبرسان در سرزمین آبهای شیرین ایرانحضور تانکرهای آبرسان در سرزمین آبهای شیرین ایرانحضور تانکرهای آبرسان در سرزمین آبهای شیرین ایراندکتر احمدی اضافه کرد: باید به مواردی همچون مصرف سریع غذاهای پخته شده و نگهداری باقیمانده در ظرف در بسته در یخچال، دور نگه داشتن ظروف و مواد غذایی از دسترس حشرات، و نگهداری غذا در ظروف دربسته توجه شود.
وی افزود: بطری آب، میوه خربزه، هندوانه... در حوضچهها جهت خنک کردن یا شستشو در هنگام سفر و تفریح قرار ندهید چراکه درصورت آلودگی آبها به ویروس و انگل و.. این آلودگی انتقال یافته و باعث بیماری و مسمومیت میشود.
قرار ندهید چراکهدرصورت آلودگی آبها به ویروس و انگل و.. این آلودگی انتقال یافته و باعث بیماری و مسمومیت میشود.باشگاه خبرنگاران جوانچهارمحال و بختیاریشهرکرد
شناسه خبر: 584324