نیوز سیتی!
08 بهمن 1401 - 16:23

۳۰۰ باشگاه ورزشی بدون مجوز در استان فعالیت دارند

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت:هم اکنون ۳۰۰ باشگاه ورزشی در استان بدون داشتن مجوز فعالیت زیرزمینی دارند در این راستا فعالیت این باشگاه ها یکی از مشکلات جدی ورزش و جوانان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حامد جولایی ظهر امروز در دومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان کردستان وظایف ورزش و جوانان را دشوار توصیف کرد و گفت: باشگاه‌های خصوصی با مشکلات جدی مواجه هستند در این راستا مربیان موظفند در کلاس‌های آموزشی فعالیت فرهنگی داشته باشند.

وی تعداد مربیان فعال در استان را سه هزار مربی ذکر کرد و گفت: تعداد ۶۵ هزار ورزشکار سازمان یافته در استان فعالیت دارند.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان افزود: تعداد ۲۰۰ هزار نفر از مردم استان درگیر ورزش هستند و تعداد ۷۰۰ باشگاه خصوصی در استان دایر است.

جولایی گفت:هم اکنون ۳۰۰ باشگاه ورزشی در استان بدون داشتن مجوز فعالیت زیرزمینی دارند در این راستا فعالیت این باشگاه‌ها یکی از مشکلات جدی ورزش و جوانان است.

۴۳ درصد طلاق‌ها به دلیل فضای مجازی است

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان گفت: ۴۳ درصد طلاق های کشور به دلیل تاثیرات فضای مجازی است.

حسن اصلانی در ادامه این جلسه آشنایی با معایب فضای مجازی را جزو اهداف معاونت پیشگیری قوه قضائیه عنوان کرد و کلاهبرداری اینترنتی، جعل داده‌ها و عناوین،سرقت اطلاعات، تجاوز به حریم خصوصی اشخاص از جمله جرایم سایبری برشمرد.

وی با اشاره به آمار افزایش جرم و بزهکاری. افزایش رفتارهای پرخطر در بین جوانان، افزایش طلاق و فروپاشی خانواده‌ها تصریح کرد: علل بسیاری از عوامل موثر در وقوع جرایم سایبری به دلیل مشکلات فرهنگی و اخلاقی کابران است.

اصلانی جعل هویت، اخاذی و کلاهبرداری را از تهدیدات فضای مجازی عنوان کرد و گفت:ترویج انحرافات مذهبی در این فضا غیر قابل کنترل شده است.

به گفته وی، بیشترین آمار جرایم در فضای سایبری مربوط به جرایم مالی است.

اصلانی به آسیب‌های فضای مجازی در حوزه ورزش اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارشات و مستندات به دلیل عدم آگاهی مربیان ورزشی اعمال خشونت در میان ورزشکاران ترویج می‌شود.

وی افزود: اکثر پرونده‌های نگهداری سلاح سرد مربوط به ورزشکاران است.

اصلانی افزود: دادگستری کردستان در راستای کاهش و کنترل جرایم فضای مجازی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اقدام به برگزاری کلاس‌های روانشناسی حقوقی کرده است.

در ادامه مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان بهره‌گیری از راهکارهای اجتماعی و فرهنگی را بهترین راهکار مقابله با آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد.

فرانک رستگارنسب افزایش خودکشی، نزاع، خشونت، نابرابری اجتماعی، مصرف مشروبات الکلی، زنا و فرار از منزل را از آسیب‌های اجتماعی در استان عنوان کرد و گفت: طبق بررسی‌هایی که در زمینه آسیب‌های اجتماعی انجام شده است بیکاری و وضعیت معیشت مردم استان علل اصلی بروز آسیب‌های اجتماعی است‌.

در ادامه هر کدام از کارشناسان مسائل فرهنگی و اجتماعی نظرات و پیشنهادات خود در زمینه مقابله با تهدیدات فضای مجازی ارائه کردند.

انتهای پیام۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس
شناسه خبر: 1002940

مهمترین اخبار ایران و جهان: