نیوز سیتی!
16 اردیبهشت 1402 - 16:19

موانع اکوکمپ گردشگری دستکندهای صخره‌ای اشتهارد بررسی شد

اشتهارد- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز بر رفع موانع سرمایه‌گذاری در پروژه اکوکمپ گردشگری دستکندهای صخره‌ای اشتهارد در کوتاه‌ترین مدت ممکن تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله اسدالهی ظهر شنبه در جلسه رفع موانع و مشکلات اکوکمپ گردشگری دستکندهای صخره‌ای اشتهارد که با حضور دستگاه‌های مرتبط از جمله میراث‌فرهنگی، آب منطقه‌ای و شرکت برق، صمت و… در محل این دستکندها برگزار شد، تأکید کرد که روند انتخاب پیمانکار توسط سرمایه گذار با نظارت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز تا یک هفته آتی عملی شود.

اسدالهی همچنین با تأکید بر رفع مشکلات آب و برق از دستگاه‌های متولی خواست تا ظرف ۱۰ روز آینده نسبت به همکاری‌های لازم اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با بیان اینکه نگاه دستگاه‌های دولتی باید کمک و هدایت سرمایه گذار باشد، افزود: سرمایه گذار نباید در سازمان‌های دولتی گرفتار بروکراسی اداری باشد و باید سعی بر این باشد که سرمایه‌گذار احساس امنیت کند.

اسدالهی با قدردانی از حمایت اداره کل میراث‌فرهنگی البرز از سرمایه‌گذاران رونق گردشگری را یکی از ارکان توسعه اقتصادی عنوان کرد و گفت: با تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران می‌توان از ظرفیت‌های موجود گردشگری به نحو احسن استفاده و به توسعه اقتصاد استان کمک کرد.

دستکندهای اشتهارد ظرفیتی بی نظیر برای جذب گردشگر

در این جلسه مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز نیز با ارائه توضیحاتی در مورد دستکندها، این منطقه را ظرفیتی بی نظیر برای جذب گردشگر عنوان کرد و حمایت از سرمایه گذار را از اولویت‌های این اداره کل برشمرد.

رحیم خاکی افزود: آنچه محوطه دستکندها را خاص می‌کند وجود چنین سازه‌هایی در چنین محوطه جغرافیایی است که از بقایای بستر یک دریای بزرگ باستانی و در اثر فعل و انفعالات گسل جوان اشتهارد ایجاد شده است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز ابراز امیدواری کرد که با اجرای طرح اکوکمپ گردشگری در این منطقه به توسعه اقتصادی و گردشگری استان کمک شود.

گفتنی است منطقه دستکندهای صخره‌ای اشتهارد از سال ۹۰ شناسایی و از سال ۹۲ پرونده ثبت در فهرست میراث ملی انجام و در سال ۹۵ نیز برای شورای‌عالی سیاستگذاری ثبت آثار ارسال شد.

فضاهای معماری دستکند شامل شاهنشین، منطقه‌ای مانند حرمسرا، فضای نگهبانی و فضای مراسم آئینی با خاصیت آکوستیک است.

همچنین سفال‌های یافت شده از این منطقه مربوط به دوره‌های مختلف اشکانی، ایلخانی، تیموری و صفوی است.

منبع: مهر
شناسه خبر: 1192289

مهمترین اخبار ایران و جهان: