نیوز سیتی!
17 آبان 1401 - 17:40

روغن زیتون خوراکی تولیدی داخل قابلیت رقابت با دیگر کشورها را ندارد/زنجان ظرفیت فرآوری محصول زیتون را دارد

مشاور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه با توجه به شرایط اگر بخواهیم موضوع رقابت در تولید زیتون را با توجه به قیمت تمام شده مورد توجه قرار دهیم صادراتی برای این محصول نخواهیم داشت، گفت: روغن زیتون تولیدی در ایران، در حالت خوراکی قابلیت رقابت با دیگر کشورها را ندارد، بنابراین ظرفیت ما رقابت در حالت روغن خوراکی نیست پس باید به سمت تولید روغن درمانی حرکت شود. به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، خلیل خوشنود در جلسه شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی با دولت برندسازی را یکی از اصول مهم در تولید محصول در راستای مورد پسند بودن کالا در بازار دانست و اظهار کرد: مسوولان باید تلاش کنند که در حوزه تولید محصول زیتون به حوزه استفاده دارویی از روغن زیتون وارد شوند، چرا که این محصول در دانشگاه‌های معتبر مورد پذیرش قرار گرفته است.  مشاور اقتصادی استاندار زنجان تولید محصول بکر و فرابکر را مسئله مطرح در مورد تولید زیتون دانست و افزود: فاصله قیمتی تولید محصول بکر و فرابکر بسیار قابل توجه است، چرا که قیمت تمام شده زیتون و روغن زیتون با دیگر کشورها باید لحاظ شود. وی با بیان اینکه با توجه به شرایط اگر بخواهیم موضوع رقابت در تولید زیتون را با توجه به قیمت تمام شده مورد توجه قرار دهیم صادراتی برای این محصول نخواهیم داشت، گفت: روغن زیتون  تولیدی در ایران، در حالت خوراکی قابلیت رقابت با دیگر کشورها را ندارد، بنابراین ظرفیت ما رقابت در حالت روغن خوراکی نیست پس باید به سمت تولید روغن درمانی حرکت شود. خوشنود با تاکید بر اینکه استان زنجان ظرفیت فرآوری محصول زیتون را دارد، گفت: پیشنهاد ما ایجاد رابطه بین واحدهای کوچک با واحدهای بزرگ است. شایان ذکر است، مسائل مطرح شده در گزارش ارائه شده در جلسه در مورد تعیین تکلیف واحدهای کوچک فرآوری زیتون در استان و تعطیلی آن‌ها در صورت عدم صدور مجوز مورد انتقاد فعالان حاضر در جلسه امروز قرار گرفت. انتهای پیام/۷۳۰۰۴
منبع: فارس
شناسه خبر: 838089

مهمترین اخبار ایران و جهان: