نیوز سیتی!
16 اردیبهشت 1402 - 18:46

روزی مزین به نام امام رئوف/چهارشنبه‌های امام رضایی پویشی پررونق که غبار نابسامانی‌ها را می‌زاید

پویش چهارشنبه‌های امام رضایی مدتی است که در داراب رونق گرفته و فعالیت‌های فرهنگی، عقیدتی و کمک‌رسانی به نیازمندان در راس آن قرار دارد. به تازگی فعالان این پویش پربرکت مورد تقدیر واقع شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از داراب، چهارشنبه‌ها، از آن روزهای زیبای هفته است. روزی برای یادآوری امام رئوف و سیره و مرام آن امام همام. روز زیارتی امام رضا(ع).

از آن روزها که دلت پر می‌زند در صحن حرم باشی. دستت را به پنجره فولاد بیاویزی و عزم ضریح کنی. آنجا جز ان که دل بسپاری، چاره نیست و همه چیز مهیا است برای بده بستان عشق با حریم رضوی.

آرام آرام، اشک چشم‌ها با دل‌ها همراهی می‌کرد. دیگر حضور زائران را حس نمی‌کنی. کنار ضریح که می‌رسی، دستانن با دوایر فلزی تلاقی می‌کند و دل به تپش افتاد. نور سبزی از درون ضریح، چشمان را نوازش می‌دهد. باز هم حیران و مبهوت می‌شوی.

مبهوت ابهت امام عظیم الشأنی که واقعه بی نظیر زندگی‌ و آن ابهت، رشادت و علمش را، مادران عفیف و پاکدامن برای دخترکان نونهال خود بازگو می‌کنند در مقابل ضریح مقدس.

همان جا که عاشقانش دست ادب به سینه، دقیقه‌ها و حتی ساعت‌ها به انتظار می‌ایستند برای لحظه‌ای که ضریحت را لمس کنند و دردها را واگویه کرده و بقچه غم بازگشایند. لحظه دیدار عاشق و معشوق...

روز زیارتی امام رئوف، مدتها است فرصتی شده برای پویش چهارشنبه‌های امام رضایی و فعالان فرهنگی-مذهبی در شهرهای مختلف به این فعالیت می‌پردازند.

ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در پویش چهارشنبه‌های امام رضایی

داراب نیز که پیشینه‌ای مذهبی دارد، از این فرصت به شایستگی بهره برده و به همت دفتر امام جمعه، پویش چهارشنبه‌های امام رضایی را فعال کرده است.

به گفته دبیر این پویش در داراب، تلاش می‌شود در مدارس و هیئت‌های مذهبی، ارگان‌ها و نهادهای دیگر را به این پویش دعوت کنند.

سمیرا بهروز اضافه کرد: در این پویش «همه خادم‌الرضاییم» و سعی می‌کنیم خالصانه برای مردم خدمت کنیم.

او با اشاره به اینکه یکی دیگر از فعالیت‌های پویش چهارشنبه‌های امام رضایی تبیین منظومه فکری رهبر معظم انقلاب که مربوط به امامت و ولایت پذیری است، افزود: این منظومه در نهایت منجر به تشکیل تمدن اسلامی و ظهور آقا امام زمان (عج) می‌شود.

بهروز به دیگر فعالیت‌های پویش اشاره نموده و اظهار داشت: ویزیت رایگان بیماران نیازمند، توزیع نان صلواتی، فروش صلواتی مغازه‌ها، اهدای نهال، اهدای چادر به منظور ترویج فرهنگ حجاب فاطمی، توزیع بسته‌های تبرکی آقا امام رضا (ع)، توزیع پوشاک و اهدای عروسک به کودکان کمتر برخوردار از اقدامات پویش چهارشنبه‌های امام رضایی در داراب بوده است.

دبیر پویش چهارشنبه‌های امام رضایی در داراب خاطرنشان کرد: 25 مدرسه در این پویش فعال هستند و در بخش ها و روستاهای شهرستان نیز به صورت خودجوش فعالیت‌هایی در راستای پویش امام رضایی انجام می‌شود.

تجلیل از فعالان برتر پویش چهارشنبه‌های امام رضایی

به تازگی فعالان پویش چهارشنبه‌های امام رضایی در داراب مورد تجلیل قرار گرفتند.

 ۸ فعال فرهنگی و ۸ خیر فرهنگی به نیت امام هشتم از جمع این پویش پربرکت انتخاب شدند تا فعالیت انها شایسته‌تر دیده شود.

تبدیل مجالس مذهبی به دانشکده‌های آموزشی و پرورشی

نسرین جباری، مسئول چهارشنبه‌های امام رضایی در محله های داراب که یکی از فعالانی است که مورد تجلیل قرار گرفته، در گفتگو با خبرنگار فارس گفت:
نقش پویش چهارشنبه های امام رضایی در مدارس و محله در زنده نگه داشتن نهضت حسینی و تربیت صحیح سربازان انقلاب مهدوی، به خصوص طی سال های گذشته، نقشی بی بدیل و ویژه است.

وی افزود: لزوم تبدیل مجالس مذهبی به دانشکده های آموزشی و پرورشی، به عنوان خواستی همگانی مورد تاکید مردم و بزرگان واقع شده است.

جباری اظهار داشت: بر همین اساس شایسته است مسئولین فرهنگی برای بهتر برگزار شدن این مجالس با هیئت های مذهبی همکاری داشته باشند و در حد امکان با کمک های مالی خود به این مجالس سبب جذب نوجوان و جوانان به این مجالس شوند.

این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: این روند باعث می‌شوند جوانان دین گریز نشوند و دشمنان دین اسلام انان را جذب فرقه های خرافی نکنند.

جباری تاکید کرد: برگزاری این مجالس مذهبی با هر نامی، دانشکده انسان سازی است و سبب می‌شود در آینده انسان های مؤمن، متعهد و متخصص وارد اجتماع شوند و جامعه ای سالم وجود داشته باشد.

توجه به سیره امام رضایی در همه زمان‌ها

فرشته احمدی، مدیر مدرسه شاهد نیز از دیگر فعالان این عرصه است که به تشریح اقدامات شکل گرفته در مدارس می پردازد:

هدف از برپایی پویش چهارشنبه های امام رضا یی در مدارس، گسترش فرهنگ مهربانی، کمک به نیازمندان درحد توان، ترویج فرهنگ دید و بازدید، ترویج فرهنگ زیارت از راه دور، در نظر گرفتن رضای خدا در هر کاری، آشنای با خصوصیات امام رضا  و عمل به انها و اهمیت دادن به ولایتمداری است.

وی اظهار داشت: در این پویش، جدول زمان‌بندی تهیه شده و به موضوعات و برنامه های چهارشنبه های امام رضایی به صورت ماهانه اختصاص یافته که روی همان موضوع کار شود البته همراه با پذیرایی و اذین بندی که جذابیت خاصی داشته باشد تا دانش آموزان جذب شوند.

احمدی بیان کرد: این امر موجب شد دانش آموزان مقید شوند هر هفته وقتی را به امام رضا اختصاص دهند و این مقیدبودن  موجب نظم خاصی در فعالین انها شده است.

این فعال فرهنگی گفت: برگزاری این مراسم موجب شد دانش آموزان هر هفته به بیان حدیث بپردازند و با ویژگی‌های امام مهربانی آشنایی پیدا کنند و در زندگی به آنها عمل کنند.

وی با اشاره به تقسیم بندی ویژگی های امام رضا (ع) در برنامه زمان‌بندی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال، در مهر ماه احترام به پدر و مادر مدنظر بود که دانش آموزان سعی می کنند به والدین احترام بگذارند والدین در مراسم چهار شنبه های امام رضا یی مهرماه دعوت شدند و از انها تقدیر شد.

احمدی افزود: در آبان ماه، کمک به دانش آموزان نیازمند انجام گرفت که با تهیه صندوق کمک به نیازمندان تا اخر ماه کمک های جمع آوری شده به  نیازمندان اختصاص یافت.

وی اضافه کرد: در این جلسه از والدین خیر آن کلاس هم دعوت می شود که آنها هم به نیت امام رضا در این امر خیر شریک شوند.

این فعال فرهنگی اظهار داشت: اذر ماه در خصوص حجاب و عفاف کار می شود و از والدین دعوت شد که در برنامه شرکت کنند تا در خصوص اثرات حجاب در خانواده و جامعه صحبت شود.
 
احمدی بیان کرد: دی ماه، برنامه به نیت شفای بیماران، برگزاری دعا و صلوات همراه با والدین همچنین درخواست معجزات امام رضا (ع) برای شفای بیماران اختصاص یافت.

گزارش از : سمیه انصاری‌فرد

پایان پیام/ س

منبع: فارس
شناسه خبر: 1192601

مهمترین اخبار ایران و جهان: