نیوز سیتی!
14 مهر 1401 - 22:34

ممنوعیت استفاده از جوهر قند و جوش شیرین در واحدهای نانوایی ایلام

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت‌: واحد‌های نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند. هوشنگ نادری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان ایلام شامگاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام در مورد کاهش سبوس گیری گندم گفت: میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر دارند. وی در خصوص غنی سازی آرد واحدهای نانوایی تصریح کرد: در همان محل کارخانه های تولیدی، به آرد مصرفی واحد‌های نانوایی اسید فولیک (آهن) اضافه می شود. مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی با اشاره به ممنوعیت استفاده از ماده جوهر قند در واحدهای نانوایی بیان کرد: واحد‌های نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند. نادری تصریح کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می شوند. انتهای پیام/
منبع: فارس
شناسه خبر: 772097

مهمترین اخبار ایران و جهان: