زنجان - ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: با اجرای طرح سلامت نوروزی از سوی بازرسان معاونت بهداشتی هفت هزار مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا در استان زنجان انجام گرفته که بیش از ۶۰ واحد متخلف پلمپ و به مراکز قضایی معرفی شدند.
دکتر مشهود تقی لو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی استان، افزود: طرح سلامت نوروزی که از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ آغاز شده و در قالب ۱۰ تیم بازرسی متشکل از کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای درحال انجام است.
وی با اشاره به پلمپ واحدهای صنفی متخلف بهداشتی در این طرح اضافه کرد: وجود روغن سوخته و استفاده از آن در تهیه مواد غذایی مهمترین تخلف و نقطه مشترک بین رستورانها و مراکز متخلف بود.
این مسوول ادامه داد: بررسی کیفیت مواد غذایی اولیه، تاریخ مصرف و انقضای محصولات و مواد اولیه و رعایت شیوه نامههای بهداشتی از مهمترین موارد نظر بازرسان در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: در طرح بسیج سلامت نوروزی رعایت شیوهنامههای بهداشتی برای مقابله با کرونا شامل، تهویه مناسب، رعایت فاصلهگذاری، استفاده از ماسک و داشتن کارت تزریق سه نوبت واکسن یا تکمیل واکسیناسیون در همه اصناف به خصوص اصناف حساس مورد بررسی قرار میگیرد.
این مسوول یادآوری کرد: بازرسیها در قالب تیمهای مشترک با بازرسان تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و سایر دستگاههای مربوطه انجام می گیرد که در این راستا، بازدید از صنوف حساس و بحرانی در مناطق مختلف استان و نظارت بر فعالیت پاساژها، مراکز خرید و تجمعی و ... انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: هم استانیها میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی موارد را با شماره ۳۳۰۱۹۰ سامانه گزارش تخلفات بهداشتی دانشگاه اطلاع دهند.
شناسه خبر: 208314