نیوز سیتی!
12 بهمن 1402 - 12:14

افتتاح ۳ پروژه در دانشگاه بوعلی

رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان از افتتاح سه پروژه مهم در دانشگاه بوعلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حسین رضوان صبح امروز در آیین افتتاح پروژه دانشکده شیمی و علوم نفت و فاز دوم دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی سینا با حضور وزیر علوم در این دانشگاه اظهار کرد: امروز اینجا جمع شدیم یکی از دستاوردهای نظام شکوهمند اسلامی جشن بگیریم و امروز شاهد افتتاح سه پروژه مهم در دانشگاه بوعلی هستیم.

وی بیان کرد: آغاز پروژه‌های دیگر را هم امروز خواهیم داشت و دانشگاه بوعلی سینا سیر تحولی را طی می‌کند و در این دو سال پروژه‌هایی تعیین تکلیف شدند‌.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه امروز دانشکده شیمی با ۱۳ هزار متر مربع افتتاح می‌شود عنوان کرد: ۷ هزار و ۲۰۰ متر دانشکده مهندسی نیز به نتیجه رسیده است و ساختمان D8 افتتاح می‌شود.

رئیس دانشکده شیمی و علوم نفت دانشگاه بوعلی سینا نیز با اشاره به اینکه ساخت پروژه دانشکده شیمی و علوم نفت ۱۴ سال طول کشیده است اظهار کرد: ما از سال ۱۴۰۱ این پروژه را آغاز کردیم و امروز خوشبختانه تکمیل شده است.

جلال بصیری پارسا با اشاره به اینکه این پروژه در ۱۳ هزار متر ساخته شده است عنوان کرد: دانشکده  شیمی و علوم دستاوردهای زیادی داشته که امیدواریم همچنان بتوانیم مسیر پیشرفت را طی کنیم. 

رئیس دانشکده مهندسی ابن‌سینا نیز با بیان اینکه دانشکده مهندسی از سال ۱۳۶۲ تاکنون ۸ هزار و ۲۰۰ فارغ التحصیل داشته است اظهار کرد: یک هزار و ۸۰۰ دانشجوی فعال در سه مقطه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری داریم.

آرش فتاح حسینی با اشاره به اینکه در دانشکده مهندسی بیش از  ۲۰ گرایش در مقطع دکترا داریم گفت: در یک دهه اخیر این دانشکده ۳۲ جلد کتاب چاپ شده و بیش از ۴۵ طرح و بیش از ۲۵ اختراع داشته است.

وی با اشاره به اینکه فاز دوم دانشکده مهندسی چیزی بالغ بر ۸ هزار متر به فضای دانشکده اضافه می‌شود افزود: با توجه به روند افزایشی پذیرش دانشجویان نیاز به وجود کلاس‌ها با فضاهای بزرگتر برای تجمیع دروس عمومی و تاسیس آزمایشگاه‌ها با نیاز جدید گروه‌ها و نیز اضافه شدن گروه‌ها نظیر نقشه‌برداری، هوافضا و تعمیر و نگهداری هواپیما است.

رئیس دانشکده مهندسی ابن‌سینا با بیان اینکه اقتضائات دانشکده مهندسی می‌طلبد ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه‌های دیگر داشته باشیم افزود: تجهیز دانشکده نیاز به همراهی وزیر علوم است و  می‌طلبد تعمیر اعتبار شود تا هفته دولت فاز دوم مهندسی به طور کامل به بهره‌برداری شود.

رئیس دانشگاه D8 نیز با بیان اینکه این دانشگاه دارای چند ویژگی است که کاملا بین‌المللی بوده و هیات علمی آن هشت کشور تشکیل می‌شود اظهار کرد: یک دانشگاه بین‌المللی در همدان تاسیس می‌شود که مشکلاتی را هم دارد و باید حل کرد، البته نمونه‌ای در کشور ندارد.  

عباس افخمی با اشاره به اینکه این دانشگاه قرار است یک شبکه دانشگاهی داشته باشد و تفاهنامه‌ای با کشورهایی منعقد کردیم افزود: پذیرش دانشجوی ایرانی نداریم که از وزیر علوم درخواست کردیم تا جذب دانشجوی محدود داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه امتیاز بزرگ ما این بوده که مورد حمایت ویژه وزیر علوم و رئیس دانشگاه بوعلی بودیم عنوان کرد: امیدواریم مشکلات حل شود اما یکی این بود که ساختمان مستقل نداشتیم و با حمایت دکتر رضوان این مهم انجام شد.
 
پایان پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1656814

مهمترین اخبار ایران و جهان: