نیوز سیتی!
24 دی 1402 - 08:58

نشر معارف قرآن نیازمند افرادی خلاق با روحیه کار جهادی است

کارشناس ارشد رشته معارف اسلامی ترویج و تعمیق معارف و فرهنگ قرآن را در گرو فعالیت افراد خلاق با روحیه کار جهادی می داند و تأکید می کند: جامعه ما، بروز اندیشه و رفتار فرزندان ماست؛ همان فرزندانی که در خانه ها تربیت می شوند و در مساجد و مدارس تمرین می کنند.

مرتضی آرش مهر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به این که علاقه به قرآن از کودکی در وی نهادینه شده است بیان کرد: سال هاست که در مسابقات مختلف قرآنی در سطح شهرستان ارومیه، استان آذربایجان غربی و همچنین مسابقات سراسری و کشوری شرکت داشته و حائز رتبه های برتر نیز شده ام؛ ضمن آن که توفیق شرکت در رشته های مختلف مسابقات قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه نیز از سال 1398 تاکنون به من دست داده است.

وی که در مرحله نهایی رشته تفسیر بخش معارفی مسابقات قرآن سازمان اوقاف در قم حضور داشت، خاطر نشان کرد: من در رشته های مختلف قرائت، حفظ، ترتیل و اذان در مسابقات قرآنی حضور داشته ام، اما آشنایی و حضور در رشته های معارفی قرآن سبب ایجاد علاقه فراوانی به این عرصه شده و پروردگار متعال را بابت این آشنایی شُکرگزارم.

این فعال قرآنی با تصریح بر این که کودکان و فرزندان ما در خانه ها تربیت می شوند و در مدارس و مساجد تمرین می کنند گفت: جامعه ما چیزی جز بروز و ظهور اندیشه ها و رفتارهای ما و فرزندانمان نیست؛ البته عزیزانی که از داشتن خانواده محرومند نباید ناامید شوند، چراکه خانه آنان نیز در هر جایی است که زندگی می کنند و پرورش می یابند.

وی با تصریح بر نقش مهم رسانه ها در ترویج و تعمیق معارف و فرهنگ قرآنی تأکید کرد: مناسب است تا در این جا به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اهمیت فضای مجازی اشاره کنم که نقل به مضمون فرمودند اگر فرصت می داشتم در زمینه فضای مجازی کار می کردم.

آرش مهر ادامه داد: به نظر می رسد اطلاعات قرآنی مردم کم نیست و البته زیاد هم نیست، در هر صورت به نظر می رسد که مهم ترین راهکار برای نشر معارف و فرهنگ قرآن در جامعه و در بین مردم، بهره مندی از افراد خلاق با روحیه کار جهادی است.

وی درباره چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه نیز گفت: خوشبختانه فضای امسال مسابقات نسبت به سال های قبل متفاوت بود و نشان داد افراد آگاه و البته دلسوز پای کار بوده اند که باید به دلیل زحمتی که کشیده اند از آنان تقدیر و تشکر کرد.

این کارشناس ارشد رشته معارف اسلامی همچنین به برخی نقاط قوت این مسابقات توجه داد و اظهار کرد: برنامه ریزی مسابقات امسال دقیق تر بود، ضمن آن که تا پیش از این، بخش آوایی مسابقات شامل رشته هایی مانند قرائت، حفظ و ترتیل سرتر از بخش معارفی بود و مظلومیت بخش معارفی در مسابقات احساس می شد که خوشبختانه این مسئله در مسابقات سال جاری مشاهده نمی شود.

وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد مسابقات قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در سال های آینده نیز با بهره گیری از عناصر جذاب و خلاقیت برگزارکنندگان همراه باشد.

پایان پیام/ 78036

منبع: فارس
شناسه خبر: 1636896