نیوز سیتی!
28 تیر 1402 - 19:47

افزایش ۷۲.۵ درصدی بودجه شهرستان آبیک

در کمیته برنامه ریزی شهرستان آبیک از اختصاص بیش از ۱۱۹ میلیارد تومان اعتبار به این شهرستان و رشد ۷۲.۵ درصدی بودجه نسبت به سال گذشته و توجه ویژه بر اختصاص اعتبارات جهت اجرای پروژه ها در روستاها و مساجد تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از آبیک، حجت الاسلام سیدمحمد حسینی میرامینی امام جمعه شهرستان آبیک در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان آبیک که عصر امروز در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه اعتبار در نظر گرفته شده برای مساجد شهرستان آبیک بسیار کم است، اظهار کرد: مساجد شهرستان آبیک با سایر شهرستان‌ها متفاوت است چرا که هدفمند برنامه‌ها جلو می‌رود و در واقع، هدف ما پول پخش کردن بین مساجد نیست. بلکه اعتبار به طور هدفمند بین مساجدی که برای ایجاد منابع پایدار تعهد می‌دهند، توزیع می‌شود تا یک بار برای همیشه بی‌نیاز شوند.

وی تخصیص اعتبار برای حوزه علمیه خواهران زینبیه سلام الله علیها و تکمیل یک ساختمان نیمه کاره در این حوزه را ضروری دانست و افزود: لازم است مسوولان استان قزوین در اختصاص اعتبار مناسب به حوزه علمیه خواهران زینبیه  سلام الله علیها و و اختصاص اعتبار استانی به مساجد این شهرستان توجه ویژه داشته باشند.

امام جمعه شهرستان آبیک تصریح کرد: یکی از معضلات جدی در حوزه مساجد این است که همه در این زمینه مدخلیت دارند اما کسی متولی نیست که با توجه به ابلاغ سازمان برنامه و بودجه، مدیریت مساجد بر عهده امام جمعه است.

دشت الله آباد نیازمند اعتبارات ملی است

حجت الله مددخانی سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک در این جلسه گفت: اعتبار سال گذشته شهرستان آبیک ۶۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان بود که امسال با افزایش ۷۲.۵ درصد به ۱۱۹ میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان رسیده است. 

وی افزود: هر چند اعتبارات آبیک اندک است و پاسخگوی شهرستان نیست اما باید از این اعتبارات برای حل مشکلات مردم، پیشبرد پروژه های عمرانی و تکمیل پروژه های نیمه تمام، استفاده کرد.

سرپرست فرمانداری شهرستان آبیک ادامه داد: سقف اعتبارات فصل ها ثابت است و اگر مسوولان اظهار نظر یا پیشنهادی در خصوص اعتبارات دارند می توانند بیان کنند تا بتوان برای جابه جایی اقدام کرد.

مددخانی اضافه کرد: اعتبارات تنخواه هم به استان قزوین اختصاص می یابد که در صورت تخصیص و توزیع، به شهرستان آبیک هم اختصاص داده می شود.

وی با بیان اینکه اعتبارات شهرستان مبلغی نیست که بتوان در حوزه محیط زیست این شهرستان گام‌های ارزنده برداشت، تصریح کرد: لازم است نمایندگان مجلس و مسوولان دستگاه های وزارتی مربوطه و سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه محیط زیست ورود یابند و در خصوص دشت الله آباد باید گفت که نیازمند اعتبارات ملی است. 

این مسوول با ذکر اینکه سهم شهرستان آبیک در اعتبارات قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی علیه السلام بسیار ناچیز است، افزود: با توجه به وجود روستاهای محروم در شهرستان آبیک، نیاز است در اختصاص این اعتبارات بازنگری انجام شود.

احداث «مرکز بهداشت» نیاز ضروری روستای خطایان است

سید محسن موسوی پور بخشدار بشاریات با اشاره به اینکه در حدود ۱۵ سال اخیر برای ۲۰ هزار نفر از جمعیت این بخش ریالی اعتبار در حوزه بهداشت اختصاص نیافته است، گفت: با توجه به پای کار آمدن اهالی روستای خطایان برای احداث مرکز بهداشت و اختصاص زمین نیاز است که وعده مسوولان برای احداث این مرکز تحقق یابد چرا که از نیازهای مبرم مردم منطقه است.

وی افزود: با خیر هم برای احداث مرکز بهداشت خطایان رایزنی شده و قول مساعدت داده شده به شرط اینکه مسوولان هم پای کار آیند و نسبت به کلنگ زنی و اختصاص اعتبار توجه ویژه کنند.

این مسوول ادامه داد: کارهای مقدماتی و نقشه برداری و مطالعاتی برای بازنگری طرح هادی ۵ روستا انجام شده و به مردم قول داده شده و انتظار دارند که این مهم اجرایی شود. 

اختصاص اعتبار برای تکمیل کتابخانه قشلاق

سید فرهاد حسینی عضو شورای شهر قشلاق نیز در این جلسه با اشاره به احداث کتابخانه این شهر از چند سال پیش به عنوان تنها پایگاه فرهنگی اذعان کرد: اواخر سال گذشته برای تکمیل این پروژه سه میلیارد تومان اعتبار نیاز بود که اکنون به چهار میلیارد تومان رسیده و نیازمند توجه بیشتر مسوولان و نمایندگان مجلس است.

گفتنی است، مقرر شد علاوه بر سه میلیارد تومان کمیته برنامه ریزی، با اختصاص اعتبار از محل نمایندگان مجلس و استانداری و شهرداری قشلاق، یک میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل کتابخانه تخصیص یافته و پروژه تکمیل شود.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1373908

مهمترین اخبار ایران و جهان: