نیوز سیتی!
28 اردیبهشت 1402 - 15:14

سیل ۶۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است

اردبیل- فرماندار شهرستان انگوت گفت: سیل اخیر بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان به تأسیسات شهری، روستایی و بخش کشاورزی شهرستان انگوت خسارت وارد کرده است.

لطفعلی زیادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این شهرستان در سه سال استقلال خود از گرمی توانسته در ابعاد مختلف حرکت تحویلی را انجام دهد به طوری که سند توسعه این شهرستان تدوین و در مرحله اجرا است.

وی تصریح کرد: در این شهرستان علاوه بر بهره‌مندی اهالی ۱۵ روستا، آبرسانی به ۳۰ قشلاق نیز در دستور کار قرار گرفته که تاکنون ۱۰ پروژه در این حوزه به بهره‌برداری رسیده و آبرسانی به ۱۰ قشلاق نیز در حال انجام است.

فرماندار شهرستان انگوت گفت: ۸۵ میلیارد تومان در حوزه آبرسانی در این شهرستان سرمایه‌گذاری شده تا به رغم خشکسالی و شرایط شدید تنش آبی، ما در بهار و تابستان امسال با مشکل کمتری در حوزه آب روبه‌رو شویم.

زیادی افزود: تنها چند روستای ۲۰ و ۱۵ خانوار فاقد آب هستند که از طریق تانکر آبرسانی به اهالی این روستاها نیز انجام می‌شود.

وی به فعالیت‌های حوزه راهداری نیز اشاره کرد و ادامه داد: دو بانده انگوت به قره‌آغاج به طول ۶ کیلومتر در حال اجرا است و بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان در حوزه بهسازی، آسفالت‌ریزی و مرمت راه‌های روستایی و شهری در این شهرستان پروژه در حال انجام است.

زیادی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ۱۱ کیلومتر زیرسازی و بهسازی راه فرعی و آنتنی نیز در اولویت است که با بهبود شرایط جوی آسفالت‌ریزی در این مسیرها انجام می‌شود.

وی از فعال شدن طرح‌های راکد برای اشتغال جوانان منطقه و سرمایه‌گذاری یکی از بنگاه‌های اقتصادی عظیم کشور در انگوت خبر داد و اضافه کرد: با این سرمایه‌گذاری در بخش دامپروری به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان فرصت اشتغال ۳۰۰ نفر در این شهرستان فراهم می‌آید.

زیادی اولویت این شهرستان را تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه‌های مختلف اعلام کرد و گفت: تکمیل ۱۲ مدرسه و اجرای ۱۵ طرح هادی اولویت این شهرستان است.

وی در مورد سد تازه‌کند نیز بیان کرد: ذخیره این سد ۹ میلیون متر مکعب است که امیدواریم با پیشرفت ۳۰ درصد، هر چه سریع‌تر این پروژه به سرانجام رسیده و آبرسانی به روستاهای شهرستان انگوت را به شکل پایدار شاهد باشیم.

زیادی در مورد شرایط خشکسالی و سیل اخیر نیز اظهار کرد: ما در اواخر سال گذشته و اوایل امسال با ۲ بحران طوفان، تندباد شدید و همچنین جاری شدن سیل و خشکسالی روبه‌رو بودیم که خسارت عمده‌ای را به اراضی کشاورزی و تأسیسات شهری و روستایی وارد کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بیش از ۲۰ هزار هکتار از اراضی و باغات شهرستان انگوت صد درصد خسارت دیدند و با ارزیابی‌های انجام شده در مجموع ۶۰۰ میلیارد تومان به شهرستان انگوت خسارت وارد شده است.

زیادی از پیگیری‌ها برای جبران بخشی از این خسارت‌ها خبر داد و گفت: اکثر باغداران و کشاورزان زمین‌های زراعی خود را تحت پوشش بیمه نبرده بودند که ما در تهیه گزارش برای مدیریت بحران درخواست کردیم تا نسبت به پرداخت منابع بلاعوض، تسهیلات بلند مدت و امهال بدهی قبلی اقدامات مؤثر انجام شود.

وی در مورد آنتن‌دهی در مناطق روستایی نیز افزود: راه‌اندازی ۲۵ سایت تلفن همراه جز اولویت‌های شهرستان است که تاکنون سه سایت افتتاح شده و سایت‌های جدید نیز در سال‌جاری برای دسترسی بهتر ارتباطات و تلفن همراه راه‌اندازی خواهد شد.

زیادی از اجرای ۱۵ طرح هادی روستایی و سنگ‌فرش و آسفالت معابر روستایی خبر داد و خاطرنشان کرد: در حوزه روشنایی و برق‌رسانی نیز اقدامات خوبی در شهرستان آغاز شده و با احداث پست ۶۳ کیلوولت پایداری برق این شهرستان را شاهد خواهیم بود.

وی توسعه فضای سبز، لایروبی کانال‌ها و همچنین توسعه فضاهای ورزشی را با راه‌اندازی چمن مصنوعی واحدهای آموزشی و فضاهای ورزشی عمومی یادآور شد و اضافه کرد: سد عمارت در این شهرستان یک‌هزار هکتار از اراضی را تحت پوشش آبیاری مدرن خواهد برد که تلاش ما بر این است تا هر چه سریع‌تر سد عمارت به مرحله آبگیری کامل برسد.

فرماندار شهرستان انگوت از استقرار ۱۲ اداره، نمایندگی ادارات و سرپرستی آنها خبر داد و بیان کرد: شهرستان انگوت در مرحله تثبیت و انجام فعالیت‌های اداری مطلوب است تا از مراجعه اهالی شهرستان به سایر مناطق برای دریافت خدمات اداری جلوگیری شود.

منبع: مهر
شناسه خبر: 1221008

مهمترین اخبار ایران و جهان: