نیوز سیتی!
23 تیر 1402 - 15:41

ماجرای کشف 3 مورد تب کریمه کنگو در هرمزگان چیست؟

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون سه مورد ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در هرمزگان شناسایی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان امروز در این باره گفت: تاکنون سه مورد ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در هرمزگان شناسایی شده است.

به گفته وی، تاکنون ۱۳مورد مشکوک به این بیماری در استان شناسایی شده و به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند خودداری شود.

ذاکری ادامه داد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند؛ همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

وی از مردم نیز خواست تا به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند.

ذاکری اضافه کرد: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ساعت در دمای چهار درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و همچنین جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد استفاده شود.

بنابر آمار موجود، سال گذشته ۴۱مورد مشکوک و ۱۳مورد قطعی ابتلا به تب کریمه کنگو در استان شناسایی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی نیز تاکنون در اطلاعیه های مختلفی از مردم خواسته تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند.

به گزارش فارس، عامل تب کریمه کنگو کنه است و این بیماری علاوه بر تب شدید باعث کبودی و خون ریزی شدید بینی بر اثر بروز اختلالات انعقادی شده و در برخی موارد موجب مرگ می‌شود.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1359004

مهمترین اخبار ایران و جهان: