نیوز سیتی!
10 خرداد 1402 - 18:31

کیفیت آرد و نان مورد توجه جدی مسئولان باشد

اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: نان کامل ضامن بدن سالم و سلامت جامعه است و باید در مورد کیفیت آرد، گندم و پخت نان تدبیر ویژه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف‌آبادی بعد از ظهر چهارشنبه در همایش نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی اظهار داشت: بخش‌های کشاورزی و تجارت و صنعت در رابطه با تولید نان مردم توجه ویژه داشته باشند. در راستای کیفیت تولید گندم باید سرمایه گذاری صورت گیرد تا شاهد نتایج خوب آن باشیم.

وی افزود: نان قوت غالب و یک غذای کامل در جامعه ماست و باید نسبت به کیفیت‌بخشی تولید نان از گندم تا تولید آرد و در نهایت پخت نان تدبیر کرد و اقدام ویژه‌ای داشت.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: نان تولیدی باید کیفیت لازم و مواد مغذی مناسب را برای بدن انسان داشته باشد لذا این حوزه نیازمند هزینه کرد و سرمایه گذاری است.

دری نجف آبادی با تاکید بر بهداشت نان گفت: مواد اصلی و پروتئین در سبوس گندم ذخیره شده لذا نباید سبوس را از نان و گندم حذف کرد. شرط تولید نان کامل تولید آرد کامل است و در تولید آرد کامل باید مراحل لازم اجرا و رعایت شود.

وی خاطرنشان کرد: تمامی مراکز علمی، دانشگاه‌ها، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی، دولت و مجلس باید با انجام کارهای علمی و تخصصی زمینه تولید نان با کیفیت در کشور را فراهم کنند.

دری نجف آبادی با بیان اینکه نان جزو مهمترین مسائل در کشور است گفت: امیدواریم این نهضت که در استان مرکزی راه اندازی شده به تمام کشور تعمیم داده شود؛ دولت و مجلس باید یک نهضت عزت آفرین در خصوص نان و تولید گندم مناسب راه بیندازند چراکه اگر آب و نان و تغذیه سالم شود هزینه در بخش درمان کم خواهد شد.

وی تاکید کرد: در گذشته دور ریز نان وجود نداشت اما در حال حاضر به سبب بی کیفیتی آرد و نان بخشی از این نان دور ریز می‌شود که این معضل باید اصلاح شود.

منبع: مهر
شناسه خبر: 1253192

مهمترین اخبار ایران و جهان: