نیوز سیتی!
09 بهمن 1402 - 09:43

توسعه شیلات از اولویت‌های جهاد کشاورزی همدان است

ئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان توسعه پرورش آبزیان است گفت: در تلاش هستیم با افزایش تولید، افزایش سرانه نیز میسر شود به طوری که از ۸.۵ کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی ارتقا یابیم.

 به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رضا بهراملو در جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان همدان در سالن جهاد با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه شیلات در استان است اظهار کرد: یکی از برنامه‌های ویژه جهاد کشاورزی در راستای مصرف آبزیان، فرهنگ‌سازی است.

وی با بیان اینکه در راستای افزایش سرانه مصرف ماهی در استان اقدامات درخوری صورت گرفته است افزود: اگرچه متوسط کشوری سرانه مصرف ماهی ۱۲ کیلوگرم است در حالی که این رقم در متوسط جهانی ۲۳ کیلوگرم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تأکید بر اینکه افزایش مصرف ماهی نقش بسزایی در سلامت خانواده و جامعه دارد گفت: با فرهنگ سازی از جمله ترویج فرهنگ مصرف ماهی با جشنواره‌هایی چون طبخ آبزیان و غذاهای دریایی، سرانه افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه افزایش تولید پرورش ماهی همچون دیگر محصولات کشاورزی مد نظر است گفت: در تلاش هستیم با افزایش تولید، افزایش سرانه نیز میسر شود به طوری که از ۸.۵ کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی ارتقا یابیم.

بهراملو در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال تولید بیش از ۷ هزار تن ماهی سردابی و گرم‌آبی در استان پیش‌بینی شده است تصریح کرد: تولید ماهیان زینتی و زالوی طبی نیز ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه امیدواریم تمام تلاش‌ها به امنیت غذایی پایدار و سلامت جامعه منجر شود یادآور شد: وجود چنین جشنواره‌هایی در افزایش مصرف و طبخ سالم و جذاب آبزیان تاثیر بسزایی دارد.

پایان پیام/89033/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1652804

مهمترین اخبار ایران و جهان: