نیوز سیتی!
06 دی 1401 - 10:45

حضرت زهرا(س) بعد از پیامبر به تبیین و روشنگری پرداختند/ در حوزه فرهنگی کم‌کاری وجود دارد

امام جمعه بجنورد گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) بعد از پیامبر و در دفاع از حضرت علی و برای انجام جهاد تبیین تنها به سخنرانی عمومی اکتفا نکرد و به صورت فردی با افراد صحبت و روشنکری می کرد.

حجت الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: نعمت های الهی به دو قسمت مادی و معنوی تقسیم می شود که هر دو قابلیت شکر دارند.

وی با اشاره به اینکه اهل بیت و قرآن نعمت های معنوی هستند که باید به خوبی درک و شکر آنها به جا آورده شود، گفت: شکر نعمت قرآن عمل به آن و شکر نعمت اهل بیت بعد از شناخت شان، عمل به سخنان آنهاست، که از جمله اهل بیت حضرت فاطمه (س) است که شکر این نعمت درک سخنان و عمل به آنهاست.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی افزود: نوع رابطه حضرت زهرا (س) با خدا، خانه داری، محبت نسبت به اعضای خانواده، ولایت مداری از ویژگی های بارز حضرت فاطمه (س) بوده است.

وی اضافه کرد: ایشان مضاف بر محبتی که نسبت به همسر داشت، در زندگی مشترک با امام علی (ع) اهل مدارا بود و باتوجه به اینکه زندگی بالا و پایین و سختی و مشکلات دارد، حضرت فاطمه به ما می آموزد که زن خانه باید همراه همسرش باشد و با او مدارا کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: نکته قابل توجه دیگر در زندگی حضرت زهرا (س) ورود به مباحث اجتماعی بوده تا زمانی که احساس نیاز نکرد ورودی نداشت و زمانی که احساس کرد که بعد از پیامبر جامعه احساس نیاز کرده است با تمام توان وارد میدان شد.

وی اظهار داشت: همانطور که دیده می شود در جامعه متاسفانه طلاق های زیادی در جریان است، ریشه این طلاق ها به این دلیل است که زن و شوهر با یکدیگر مدارا در گرفتاری ندارند، اگر از زندگی حضرت زهرا اصل ساده انگاری و مدارا را یاد بگیریم قطعا زندگی تا پایدار تر خواهند بود.

وی افزود: در مباحث اجتماعی زنان نیمی از جامعه را تشکیل می دهند، در برخی از جوامع شاید از این انرژی به خوبی بهره گرفته نمی شود در جامعه دینی با الگو گیری از حضرت زهرا و حضرت زینب (س) زنان باید با مباحث جامعه آشنا باشند، اخبار را پیگیری کنند و بصیرت لازم را داشته باشند.

حجت الاسلام نوری خاطرنشان کرد: زنان با شناختن دوست و دشمن و انحرافات، در زمانی که نیاز است ورود پیدا کنند، بنابراین باید از زندگی حضرت فاطمه درس بگیرند و در این محور از حقوقشان دفاع کنند.

وی گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) یک نفر بود اما با تمام توان در دفاع حضرت علی خطبه خواندند و به میدان آمد و برای انجام جهاد تبیین تنها به سخنرانی عمومی اکتفا نکرد و به صورت فردی با افراد صحبت و روشنکری می کرد.

حجت الاسلام نوری اضافه کرد: در شرایط فعلی جامعه اگر بخواهیم در این مسیر و جهاد تبیین حرکت کنیم، یک سری بحث های عمومی و سخنرانی ها وجود دارد، اما نباید تنها به این اکتفا کرد با جوان در مدارس و دانشگاه ها ورود کرد و خانواده ها با فرزندانشان صحبت کنند.

وی ادامه داد: قطعا مجموعه های فرهنگی تاکنون نتوانستند آنچه که واقعیت است را به آن برسند، کوتاهی های زیادی در این زمینه بوده است، اما این اتفاقات اخیر تلنگری بود که مجموعه های فرهنگی، خیلی سازمانی و دولتی و بخش نامه ای عمل نکنند بلکه میدانی، جهادی وارد میدان شوند.

پایان پیام/آ

منبع: فارس
شناسه خبر: 937934

مهمترین اخبار ایران و جهان: