نیوز سیتی!
02 آبان 1402 - 12:43

پخت نان سبوس‌دار در نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری اجرایی می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: طرح پخت نان سبوس‌دار در استان با مشارکت یک کارخانه برای تولید آرد سبوس‌دار و با روش کاهش عملیات سبوس‌گیری و با کمک چند نانوایی آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، محمدکاظم منزوی در شورای آرد و نان چهارمحال و بختیاری گفت: طرح پخت نان سبوس‌دار در استان با مشارکت یک کارخانه برای تولید آرد سبوس‌دار و با روش کاهش عملیات سبوس‌گیری و با کمک چند نانوایی آغاز می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پخت نان از آرد بدون سبوس و بسیار سفید به علت کشش و قوام خمیر راحت‌تر است اما باید برای استفاده از مواد مغذی در پخت نان فرهنگ‌سازی شود.

وی افزود: در این طرح به طور آزمایشی از مالت جو به جای خمیرمایه استفاده می‌شود و در صورت موفقیت این اقدام در نانوایی‌های سراسر استان انجام می‌شود. 

منزوی با اشاره به سختی پخت نان سبوس‌دار، گفت: نانوایان چهارمحال و بختیاری باید سختی پخت نان سبوس‌دار را به منظور تولید نان کیفی بپذیرند.

پایان پیام/۶۸۰۴۳

منبع: فارس
شناسه خبر: 1548578

مهمترین اخبار ایران و جهان: