نیوز سیتی!
28 اسفند 1400 - 11:09

توصیه‌های بهداشتی‌ برای مسافران نوروزی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس بهداشت محیط مرکز بهداشت آذربایجان شرقی گفت: مسافران به رعایت موازین بهداشتی حساسیت بیشتری داشته باشند و سعی کنند که همه‌ی آنها را رعایت کنند. دکتر محمد قنبری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در ایام نوروز، مردم حتما از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت انجام سفر به شیوه نامه‌ها و توصیه‌های بهداشتی‌ توجه داشته باشند تا شاهد پیک مجدد این بیماری نباشیم. وی ادامه داد: در ایام نوروز ناوگان حمل‌ونقل عمومی مانند اتوبوس و تاکسی متقاضی بیشتری دارند؛ بنابراین ضروری است که از سوی متولیان مربوطه در جهت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و توجه به بهداشت و سلامت مردم، حساسیت ویژه‌ای باشد. وی افزود: مسافران ضمن رعایت موازین بهداشتی در اماکن و محل‌های مورد نظر، خود نیز در این خصوص مشارکت و همکاری لازم را داشته و در جهت رعایت همگانی این موضوع سهیم باشند. قنبری خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی و ابلاغیه‌های انجام شده از سوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، در ایام نوروز در بحث رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و ضوابط، نظارت‌ها تشدید می‌شوند. وی یادآور شد: همه شرکت‌های مستقر در پایانه‌های مسافری موظف هستند، در فرآیند صدور بلیط، ثبت کد ملی مسافر جهت استعلام در خصوص انجام واکسیناسیون، کنترل مسافرین از نظر نداشتن علائم بیماری، ضدعفونی اتوبوس و پایانه‌ها،‌ الزام به دارا بودن ماسک توسط راننده و کمک آن، همچنین ماسک زدن مسافران و نظارت فنی بر اتوبوس‌ها و ... موارد را کنترل کنند. وی به مسافران توصیه کرد: از ورود به محل‌هایی که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند (به‌ویژه عدم استفاده از ماسک، عدم رعایت استفاده از ۲۰ درصد ظرفیت، شلوغی و تجمع بیش از حد و عدم رعایت فاصله گذاری، عدم تهویه مناسب محل و ... ) جدا خودداری کنید. رئیس بهداشت محیط مرکز بهداشت آذربایجان شرقی ادامه داد: در مجتمع‌های خدماتی، رفاهی و جاده‌ای نیز در رعایت ضوابط بهداشتی دقت و حساسیت لازم را داشته باشید و از مصرف غذا در رستوران‌ها بین راهی و رستوران‌هایی که نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، خودداری کنید. وی بیان کرد: از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی‌هایی که قابلیت فسادپذیری بالایی دارند، خودداری کرده و غذاهای پخته شده را در دمای مناسب (زیر ۱۰ درجه سانتی‌گراد و یا بالای ۶۰ درجه) نگهداری کنید. وی همچنین اضافه کرد: در صورت مشاهده‌ی هرگونه مشکل یا شکایت بهداشتی مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ (سامانه مدیریت ارتباطات مردمی سلامت محیط و کار) اطلاع دهید. انتهای پیام
منبع: ایسنا
شناسه خبر: 181222

مهمترین اخبار ایران و جهان: