نیوز سیتی!
24 مهر 1401 - 12:52

شرکت های دانش بنیان در حوزه فرآوری زرشک ورود پیدا کنند

بیرجند-رئیس دانشگاه بیرجند گفت:شرکت های دانش بنیان در حوزه فرآوری زرشک ورود پیدا کنند تا بهره وری از آن افزایش یابد. به گزارش خبرنگار مهر، احمد لامعی صبح یکشنبه در همایش علمی زرشک اظهار کرد: کشت و برداشت زرشک در خراسان جنوبی بیشتر به صورت سنتی انجام می‌شود. رئیس دانشگاه بیرجند بیان کرد: امیدواریم با ورود شرکت‌های دانش بنیان و دانش پژوهان به حوزه زرشک شاهد اقدامات مناسب و علم محور در مورد این محصول استراتژیک باشم. وی ادامه داد: تلاش ما بر این است که در حوزه زرشک و فرآوری آن نیز بتوانیم شعار سال یعنی اقتصاد دانش بنیان را محقق کنیم. رئیس دانشگاه بیرجند اظهار کرد: هر چه قدر مباحث علمی در مورد زرشک بیشتر شود بهره‌وری از آن افزایش می‌یابد. لامعی با اشاره به ضرورت رونق گردشگری کشاورزی در خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی با توجه به مزارع زرشک و زعفران و گل نرگس پتانسیل خوبی در این حوزه دارد.
منبع: مهر
شناسه خبر: 786622

مهمترین اخبار ایران و جهان: