نیوز سیتی!
06 آذر 1402 - 13:34

اصلاح ۵ نقطه حادثه‌خیز جاده‎ های بوشهر

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: تاکنون ۵ نقطه حادثه‎ خیز جاده ه‎ای بوشهر با صرف ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبارات ملی، ایمن سازی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس استان بوشهر، عبدالکریم اخترشناس مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر ظهر امروز در نشست با رییس کل دادگستری بوشهر با  اشاره به اولویت گذاری اصلاح  ۱۰ نقطه حادثه خیز استان طی سال جاری، اظهار داشت: تاکنون پنج نقطه حادثه‌خیز جاده های استان بوشهر با صرف ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبارات ملی، ایمن سازی شده است.

وی با تاکید بر اینکه ایمن سازی این ۱۰ نقطه توسط کمیسیون ایمنی راه های کشور اولویت گذاری و به استان ابلاغ شده، اظهار داشت: رفع پنج نقطه حادثه‎ خیز دیگر هم در دستور کار است.

اخترشناس درباره نقاط حادثه‌خیزی که تاکنون اصلاح شده، بیان کرد: محدوده روستای "محمدآباد- زائرعباسی" (خروجی خورموج) با اجرای ۷ کیلومتر نیوجرسی مفصلی، ایمن سازی شده و روشنایی آن هم در دست مناقصه است.

وی ادامه داد: همچنین تقاطع "نمازگاه" با علائم افقی و عمودی، دو مورد در محدوده "پارک جنگلی سرکره" با علائم و سرعت‌کاه و محدوده "کلل" دشتستان با اجرای روشنایی، روکش آسفالت، سرعت‎کاه و علائم دروازه‎ای ایمن‎ سازی شده است.

دبیر کمیسیون ایمنی راه های استان بوشهر همچنین درباره پنج نقطه حادثه‌خیز استان که در دستور کار است، بیان کرد: ایمن سازی سه نقطه متوالی مشهور به "پیچ برق" در ابتدای گردنه ‎های دالکی- کنارتخته، محدوده "محمد عامری" و محدوده "بوالخیر - عامری" تنگستان در دست مطالعه یا فرایند انتخاب پیمانکار هستند که تلاش داریم تا پایان سال مالی تعیین تکلیف و اصلاح شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر از شناسایی مقاطع و نقاط پر حادثه دیگری در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در این راستا، اصلاح قوس‎ های جاشک از مصوبات سفر ریاست جمهوری در سه فاز در دست اقدام است که فاز یک ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، فاز دوم در مرحله تجهیز کارگاه است و فاز سوم در حال مطالعه است.

اخترشناس، اصلاح محور دیلم - بهبهان را یکی دیگر از اولویت‎ های ایمن سازی دانست و یادآور شد: قطعه اول این محور ایمن شده و قطعه دوم در مرحله انتخاب پیمانکار است، قطعه سوم نیز در دست مطالعه و ارزیابی می‌باشد. همچنین پیمانکار محدوده سخی دیلم تعیین شده است.

وی افزود: محدوده سه راهی والف، پل جدید سید رضا و آسفالت ورودی گناوه با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی در راستای ایمن سازی ورودی‎ های شهرستان گناوه در حال اجراست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ‎ای بوشهر افزود: ایمن سازی "پل میوه و تره بار" دشتستان با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، اصلاح "پیچ مخازن" کنگان، تعریض و ایمن سازی محدوده "آبدان - دوراهک"، اجرای نیوجرسی "بوشهر تا چغادک"، تعریض و بهسازی محدوده "بردخون"، تعریض و اصلاح میدان "شهنیا- کناری" شهرستان دیر و اصلاح تقاطع "پرک - کنگان" از دیگر پروژه‌های این اداره کل در حوزه ایمن سازی نقاط پرحادثه است.

مهدی مهرانگیز رییس کل دادگستری استان بوشهر هم در این نشست اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‎ ای برای ایمن‎ سازی نقاط حادثه خیز را اثربخش دانست و خواستار همکاری سایر دستگاه های مرتبط برای تسریع در آنها شد.

وی افزود: اثربخشی اقدامات اداره‌ کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر با اجرای اصول فنی و رفع نواقص نقاط حادثه‌خیز، موجب کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای خواهد شد و دادگستری از چنین اقداماتی حمایت می کند.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1586157

مهمترین اخبار ایران و جهان: