نیوز سیتی!
29 فروردین 1402 - 08:33

1800 ستایشگر سمنانی شناسنامه‌دار شدند

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: مشخصات یک هزار و ۸۰۰ ستایشگر فعال استان سمنان در سامانه «طوبی» ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حجت‌الاسلام عباس عبداللهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان در نشست ستایشگران استان سمنان که با حضور نماینده رهبر معظم انقلاب و جمعی از مداحان اهل‌بیت (ع) در حوزه علمیه صادقیه سمنان برگزار شد، اظهار کرد: مشخصات یک هزار و ۸۰۰ ستایشگر فعال استان سمنان در سامانه «طوبی» ثبت شده است.

وی از فعالیت ۲۵۰ ستایشگر خانم، ۲۵۰ ستایشگر جوان و نوجوان و ۵۰۰ نفر ختم‌خوان در استان سمنان خبر داد و اظهار کرد: نوجوانان و جوانانی در این عرصه در حال فعالیت هستند که مشخصات آن‌ها در سامانه طوبی ثبت نشده و این آمار نیازمند به‌روزرسانی مجدد است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی به‌عنوان متولی ستایشگری دارای دو ساختار مردمی است، اظهار کرد: ساختار اول، کانون مداحان و ساختار دوم، بنیاد دِعبِل خُزاعی است که هر دوی این‌ها در استان سمنان منشأ اثر بوده‌اند.

عبداللهی از حضور مداح شاهرودی در دیدار رهبر معظم انقلاب به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: این اتفاق با پیگیری‌های سازمان تبلیغات اسلامی برای اولین بار در تاریخ ستایشگری استان سمنان رقم خورد و توفیق مداحی در حسینیه امام نصیب ستایشگر شاهرودی، «مهدی جلالی» شد.

وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در استان سمنان با وجود جغرافیای وسیع و جمعیت کم کار سختی را در پیش دارد، خاطرنشان کرد: حضور طالبی‌نیک، یکی از مداحان جوان استان سمنان در برنامه تلویزیونی «معلی» یکی دیگر از موفقیت‌های جامعه ستایشگری استان سمنان به حساب می‌آید که این اتفاق‌ها در سطح ملی باید ادامه پیدا کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اردوی دو روزه ۷۰ ستایشگر جوان و میان‌سال استان سمنان در شهر مقدس قم عنوان کرد: بهره‌مندی از اساتید اخلاق و تربیت و مباحث تخصصی ستایشگری ازجمله محاسن این اردوی دو روزه بود که برای نخستین بار در استان سمنان رقم خورد.

عبداللهی از پخش مستند تلویزیونی روضه‌های خانگی استان سمنان از شبکه یک سیما خبر داد و گفت: مستند روضه‌های خانگی شهرهای شاهرود و سمنان برای اولین بار در استان سمنان ضبط و از شبکه یک سیما پخش شد و ضبط ادامه این برنامه در شهرهای میامی و دامغان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه ۳۰ نفر از پیرغلامان استان سمنان مشمول بیمه از طرف بنیاد دِعبِل هستند، افزود: ۴۶ مداح برای اعطای وام 100 میلیونی خرید کالا به قرض‌الحسنه مهر ایران و ۹ نفر برای دریافت وام ۱۵ میلیون تومانی به استانداری معرفی شده‌اند که وعده آن هنوز محقق نشده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به تشرف ۱۶ نفر از پیرغلامان استان سمنان در حرم امام رضا (ع) به همت بنیاد دِعبِل گفت: مستند روایت این پیر غلام‌ها به همت سازمان تبلیغات اسلامی ساخته شده که در ایام‌های مناسبتی از سیمای تهران به مرور پخش خواهد شد.

عبداللهی از برگزاری کارگاه‌های آموزشی با حضور اساتید ممتاز کشوری برای ستایشگران استان خبر داد و اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی استان سمنان مفتخر بود تا در این مدت چند دوره کارگاه آموزشی با حضور مداح ممتاز، میرزا محمدی و مرتضی طاهری در شرق و غرب استان به‌صورت متمرکز برگزار کنیم.

پایان پیام/74001/م/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1156629

مهمترین اخبار ایران و جهان: