نیوز سیتی!
24 بهمن 1400 - 14:11

کمیت و کیفیت پخت نان در نانوایی‌های ایلام ساماندهی شود

استاندار ایلام گفت: کمیت و کیفیت پخت نان نانوایی‌ها ظرف یک بازه زمانی دو ماهه بصورت استاندارد ساماندهی شود. باشگاه خبرنگاران جوان ایلام - به گفته آقای حسن بهرام نیا در نشست شورای آرد و نان استان، در زمینه کیفیت مطلوب و استاندارد گندم و آرد، استان ایلام در کشور جزو بهترین‌ها است و از این رو نانوایی‌های استان حق ندارند آرد مصرفی خود را از سیلو و یا کارخانه‌های آرد استان‌های دیگر تامین کنند. باشگاه خبرنگاران جوان ایلامباشگاه خبرنگاران جوانایلامسرانه مصرف نان در استان ایلام تقریباً نزدیک به دو برابر متوسط سرانه مصرف نان در کشور است و از این رو موضوع بررسی کیفیت و کمیت نان در ایلام از حساسیت و اهمیت زیادی برخوردار است. بحث کمیت و کیفیت نان و ساعت کار نانوایی‌های استان یکی از موضوعاتی است که در یک ماه گذشته مورد بررسی دقیق قرار گرفته است و پس از بررسی‌های به عمل آمده و برابر گزارش اعضای کارگروه آرد و نان و روئیت کمیت و کیفیت نان تمام نانوایی‌های شهرستان‌های استان مشخص شد که تغییرات محسوسی در نان استان به وجود آمده، اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم. خواستار بررسی و بازنگری در فرآیند تامین و توزیع آرد سرانه روستایی و عشایری و شهری در بازه زمانی یک ماهه هستیم و لازم است متناسب ظرفیت و نیاز هر منطقه سهمیه در نظر گرفته شود و باید سهمیه آرد نانوایی‌های متخلف به عنوان یک ابزار انگیزشی در بین نانوایی‌هایی که عملکرد بهتری دارند توزیع شود. باید به سمتی حرکت کنیم که در شهر‌های بزرگ استان ایلام مجتمع‌های پخت نان را ایجاد کنیم، زیرا هم به صرفه‌تر خواهد بود و هم متناسب با ذائقه مردم عمل خواهند کرد. باید نانوایی‌هایی که غیر فعال هستند شناسایی شوند و لیست تمامی نانوایی‌های استان باید از طریق اداره غله به فرمانداری‌های استان تحویل شود تا نانوایی‌هایی که آرد دریافت می‌کنند، اما پختن ندارند سهمیه آن‌ها قطع شود. فرمانداران استان باید علاوه بر رصد و پیگیری مستمر عوامل مرتبط با همه فعالیت‌های پخت نان، زمان پخت، کمیت و کیفیت و نحوه توزیع و مصرف آرد و نان را بصورت ماهانه به شورای آرد و نان استان گزارش نمایند. انتهای پیام/ ن
شناسه خبر: 74379

مهمترین اخبار ایران و جهان: