اصفهان-ایرنا- قربانی کردن نخل رسمی است که اهالی شهرستان کویری خور و بیابانک، بیشتر در فصل بهار انجام میدهند.
دریافت
15 MB
دریافت
15 MB
دریافت
15 MB15 MBبرای دستیابی به پنیر نخل که طعمی شیرین دارد، سرِ درخت نابارور را میاندازند و شاخ و برگ خرما را تا قلب آن که نوعی پنیر است، جدا میکنند. پنیر خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. خور و بیابانک ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین کشاورزی با ۳۵۰ هکتار نخلستان بارور دارد که ارقام مرغوب خرما شامل کرمانی، قصب، خارک، کبکاب، زاهدی و بومی است.
فیلم و تدوین: محسن فیروزی
فیلم و تدوین:
شناسه خبر: 284731