معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به بازرسی انجام گرفته از مراکز تهیه و فروش مواد غذایی استان گفت: در این بازرسی یک هزار و ۱۴۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شده است.
جمیل صادقیفر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام با اشاره به بازرسی انجام گرفته از مراکز تهیه و فروش مواد غذایی استان گفت: در این بازرسی یک هزار و ۱۴۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدم شده است.
وی بیان کرد: از ۲۵ اسفند ماه تا روز گذشته یک هزار و ۸۶۰ مرکز تهیه و فروش مواد غذایی در استان مورد بازرسی قرار گرفته است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: طرح سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ در استان با هدف تشدید نظارتهای بهداشتی بر اماکن اقامتی، زیارتی، اسکان مهمانان نوروزی، و رستورانهای بین راهی و مراکز طبخ در راستای مدیریت بیماری کرونا در ایام نوروز آغاز شده است. صادقیفر اضافه کرد: این طرح با مشارکت بیش از ۱۰۰ بازرس بهداشت محیط در سطح استان در حال اجرا بوده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت. وی ادامه داد: با گذشت هفت روز از اجرای طرح در سطح استان، دستاوردهای بسیار خوبی حاصل شده که از مجموع بازرسیهای انجام شده ۲۳ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و تعداد پنج مرکز نیز پلمپ شده است. صادقیفر مجموع گشتهای مشترک با سایر ادارات را ۱۶۲ گشت عنوان کرد و یادآور شد: تعداد کل موارد کلرسنجی آب شرب ۳۸۲ مورد و تعداد کل استفاده از دستگاههای پرتابل بازرسی ۳۴۹ مورد بوده است.
انتهای پیام/
شناسه خبر: 190231