نیوز سیتی!
26 شهریور 1402 - 14:10

فارس من| گلایه مخاطبان از مشکلات زمین‌های فاز 3 پاکدشت

مخاطبان فارس، با ثبت سوژه‌ای در سامانه مردمی فارس من تحت عنوان «زمین‌های بلاتکلیف فاز ۳ شهرداری پاکدشت»، خواستار پیگیری این موضوع از مسؤولان شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از پاکدشت، مخاطبان فارس با ثبت پویشی تحت عنوان «زمین‌های بلاتکلیف فاز ۳ شهرداری پاکدشت» خواستار پیگیری این موضوع از مسؤولان شدند.

در بخشی از متن این پویش آمده است: «اراضی فاز ۳ شهرداری پاکدشت شامل ٦٧٢ قطعه زمین با سند تک‌برگ با کاربری مسکونی داخل محدوده قانونی شهر پاکدشت می‌باشد که بیش از ۲۰ سال از واگذاری اراضی فاز ۳ توسط شهرداری پاکدشت به مردم گذشته است که این زمین‌ها فاقد هرگونه امکانات از قبیل آب، برق ،گاز و عدم آماده‌سازی خیابان‌ها و جدول‌کشی به صورت کامل می‌باشند.»

علیزاده، ثبت‌کننده این پویش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: زمین‌های فاز ۳ سال ۱۳۸۱ تفکیک شده‌ و در محدوده قانونی شهرداری پاکدشت، دارای سند تک‌ برگ با کاربری مسکونی بوده و هیچ مشکلی قانونی از لحاظ تفکیک اراضی ندارد؛ این زمین‌ها اوایل توسط شهرداری پاکدشت تفکیک شده و به کارمندان شهرداری داده شده بود.

وی با بیان اینکه اکثر کارمندان شهرداری زمین‌های خود را فروخته‌اند و هم‌اکنون اکثراً مردم عادی مالک زمین‌ها هستند، گفت: طی چند وقت اخیر شهرداری جلوی مجوز ساخت را گرفته بود که با تجمع و اعتراض مردم مقابل شهرداری و با دستور فرمانداری مجوز ساخت آزاد شد.

شهرداری جدول‌کشی و آسفالت این منطقه را به صورت کامل انجام نداده است

ثبت‌کننده این پویش در رابطه با مشکلات این اراضی گفت: یکی از مشکلات کنونی ما در این محدوده آماده‌سازی است؛ شهرداری جدول‌کشی و آسفالت این منطقه را به غیر از بخش محدودی، به صورت کامل انجام نداده است.

وی ادامه داد: همین مسأله موجب شد که ما در دیوان عدالت اداری علیه شهرداری اقامه دعوی کنیم که موفق به کسب رای بدوی و تجدیدنظر شدیم و در نهایت رای اجرایی را بر علیه شهرداری گرفتیم و در این رأی که در تاریخ 25 اردیبهشت‌ماه 1402 صادر شد، مهلت یک ماهه برای شهرداری جهت اجرا تعیین شده است اما شهرداری هنوز هم اقدامی انجام نداده و با بهانه‌های مختلف از انجام این کار شانه خالی می‌کند.


لوله‌کشی آب، دیگر مشکل اراضی فاز 3 پادکشت است

ثبت‌کننده این پویش با بیان اینکه مشکل دیگری که ما در این منطقه داریم، مشکل آب است، گفت: شرکت آب و فاضلاب ادعا می‌کند که ما در این محل شبکه آب نداریم و باید شبکه آب ایجاد شود؛ ما به عنوان مالک برای ایجاد شبکه آب حاضر به پرداخت هزینه‌های لازم هستیم، اما شرکت آب می‌گوید که باید تعاونی ثبت کنید و شخصیت حقوقی تعیین کرده، سپس این پول را به حساب تعاونی واریز کنید و پول بعد از حساب تعاونی به حساب شرکت آب و فاضلاب واریز شود.

وی ادامه داد: در جایی از قانون اشاره نشده که برای خرید یک انشعاب آب برای زمینی که در محدوده شهری است و سند تک برگ دارد باید تعاونی یا شرکت حقوقی ثبت کرد.

وی با اشاره به اینکه، شرکت آب و فاضلاب ادعا دارد که منابع مالی ندارد، گفت: چطور امکان دارد پس از گذشت 20 سال منابع مالی برای این زمین‌ها وجود نداشته باشد، در نهایت در جلسه‌ای که ما زمین داران با شرکت آب داشتیم به ما گفته شد که باید در آن منطقه مخزن آب بسازیم.

علیزاده گفت: سخن شرکت آب در آخر این است که 100 درصد مردم باید بیایند و درخواست لوله‌کشی دهند در حالی که تعداد زیادی از مالکان در قید حیات نیستند و پس از 20 سال ما چطور تمام وراث را می‌توانیم بیاوریم، علنا امکان این امر وجود ندارد، همچنین شرکت آب گفته است که در صورت اقدام برای لوله‌کشی 168 میلیون تومان هزینه توسعه آب هر مالک به اضافه هزینه‌ی انشعاب می‌شود.

برای حمایت از این پویش از اینجا اقدام کنید.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1501475

مهمترین اخبار ایران و جهان: