نیوز سیتی!
27 خرداد 1402 - 07:30

خبر خوب| خودکفایی ایران در ساخت قرنیه مصنوعی

۲۷ خرداد ۱۳۵۸ بود که امام خمینی (ره) فرمان تأسیس جهاد سازندگی را صادر کرد. با اینکه از آن روز، سال‌ها می‌گذرد، همچنان جوانان غیور ایرانی با شرکت در اردوهای جهادی و با تمام قوا پای فرمان رهبر کبیر انقلاب ایستاده‌اند.

گروه خبر خوب: ماه‌های اول انقلاب بود که نگرانی از محرومیت ولی نعمتان و خرابی‌های به جامانده ، امام خمینی (ره) را بر آن داشت تا فرمان تأسیس جهاد سازندگی را صادر کند. نهادی که با هدف رفع محرومیت از روستاها٬ حرکت به سوی استقلال و خودکفایی کشور٬ ایجاد زمینه لازم برای   رشد شخصیت والای انسانی و سازندگی و رشد روستاها برپا شد. از ۲۷ خرداد ماه ۱۳۵۸  سالها می‌گذرد و همچنان جوانان غیور ایرانی با شرکت در اردوهای جهادی و با تمام قوا٬ پای فرمان بنیانگذار انقلاب ایستاده اندتا هر از چندگاهی آفریننده خبری خوب از ایران و ایرانی باشند.

 

«محمد گنج خانلو»دومین مدال آور طلا در رقابت های دوچرخه سواری مالزی

*آغازی درخشان با یک مدال طلا

حسن مطلع خبرهای خوب آغاز این هفته٬ یک مدال طلا باشد،تقدیم به مردم سرافراز ایران. طلای «محمد گنج خانلو»٬ رکاب‌زن ایرانی که رهاورد سومین روز از مسابقات دوچرخه‌سواری پیست قهرمانی آسیا در مالزی و در ماده اسکرچ رده سنی بزرگسالان  است. همین ابتدای بسته خبر خوب یک دست‌مریزاد و خداقوت به قهرمانان ملی ایران‌زمین و آرزوی سربلندی مردان مردی که برای اهتزاز همیشگی پرچم کشورشان غیورانه تلاش می‌کنند و به امید آن‌که پستی‌و بلندی های زندگی را تا بلندای قله معرفت و کمال رکاب بزنیم.

 

ساخت قرنیه مصنوعی توسط دانشمندان ایرانی

* ایران قطب چشم‌پزشکی خاورمیانه است  

حرف از جهاد سازندگی شد و بسیاری از محرومیت‌های دوران گذشته. بسیاری از کمبودها و کاستی‌ها و سخن از نداشتن‌ها و نشدن‌ها. روزهایی که چشممان به دست این و آن بود تا با دیدن شکوه و عظمت علم و قدرتشان انگشت حیرت به دهان بگیریم و فکر کنیم ما کجا و آن‌ها کجا؟! آن‌ها هم به اینطور بودنمان نیشخند بزنند. تعجب ندارد که این روزها حال و احوالشان این طور خراب است. بگذریم که گاهی عده‌ای کم‌لطفی می کنند و پیشرفت سرزمینشان را باور ندارند اما اگر چشم باز کنیم هر روزمان را پر از خبرهای خوب می بینیم. خبرهایی از خودکفایی و خودباوری ایران و ایرانی. حالا هم چشمتان روشن که ایران قطب چشم‌پزشکی خاورمیانه است  و سطح دانش و تجهیزات چشم پزشکی کشور عزیزمان از نظر جراحی و آموزش علمی با دنیا برابری می‌کند. با طراحی و ساخت قرنیه مصنوعی به همت محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد «دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی»، ضمن اینکه نیاز داخلی به قرنیه مصنوعی برطرف شده است و دیگر بیماران برای درمان به خارج از کشور اعزام نمی‌شوند، در جذب توریسم درمانی نیز موثر خواهد بود.

تعمیر کولر

*مزد ما چیزی نیست جز دعا برای عاقبت به خیری!

شنیدن بعضی از خبرها حال دل را عجیب خوب می‌کند. مثل بچه‌های محله‌ای که نشان دادند خالق خبر خوب شدن کوچک و بزرگ نمی‌شناسد. این بچه‌ها تصمیم گرفتند حالا که هوا گرم شده است به کمک همسایه ها بروند و کولرهایشان را سرویس کنند. هزینه سرویس کولرها هم چیزی نیست جز دعا برای عاقبت به خیری! این بچه‌ها نه دانشمندند نه صاحب شرکت‌های دانش بنیان. نه مخترعند نه ورزشکار حرفه ای و مدال آور. این‌ها مردان کوچکی هستند که  غیرت٬ مردانگی٬ شرف وانسانیت  را از دامن مادرانی عفیف و پاکدامن آموخته اند. مادرانی که تاریخ ایران امثالشان را فراوان به خوددیده است.

 

 طراحی و ساخت زیست‌حسگری جدید در تشخیص سرطان

*خبری خوب از دنیای بیماری ها!

گذشته از هر نوع بیماری که ناراحت‌کننده و دردناک است٬ نام برخی از بیماری‌ها یک‌جور دیگر لرزه بر اندام انسان می‌اندازد و نگرانی از بی‌درمان بودنش بر رنج و سختی آن چند برابر می‌افزاید. بدون شک سرطان یکی از این غول هاست. البته در روزگار کنونی٬ به مدد تلاش بشر و پیشرفت علم و تکنولوژی شاهد درمان‌های موقت و یا قطعی بسیاری از بیماری‌ها هستیم. از وبا و آبله گرفته که روزگاری در نوع خودشان غول بزرگی محسوب می‌شدند و جزء موارد وحشتناک و کشنده بودند تا همین سرطان‌های متنوع که آن‌هم به لطف احسن الخالقین بودن بشری که دست‌پرورده‌ خداوند عالم و قادر است ان‌شاءالله روزبه‌روز بی‌خطر و درمان‌پذیرتر می‌شود. سرطان پروستات از شایع‌ترین سرطان ها است و تشخیص به‌موقع آن اهمیت بالایی دارد. محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، موفق به طراحی و ساخت زیست‌حسگری جدید برای تشخیص سرطان پروستات شدند که البته بدون شک این خبر نه اولی و نه آخری است.

 

 

*شاید فکر کنید مردان عرصه قدرت را چه به سخن گفتن از ازدواج و بند و بساطش؟!

 

 ارتش را به اقتدار می‌شناسیم و ابهت. به شکوه و صلابت. انگار عادت کرده‌ایم هرجا سخن از دفاع و امنیت به میان می آید حضوری پررنگ داشته باشد و عظمتش لرزه بر اندام دشمن بیاندازد. اگر سری به تقویم بزنید در آستانه روزی باشکوه هستیم؛ سالروز ازدواجی آسمانی با عروس و دامادی یکی‌یکدانه و بی مثال. اول ذی‌الحجه نزدیک است. سالروز ازدواج حضرت علی (ع) با کسی که وجودش دلیل آفرینش است. صبر کنید! ارتش این نهاد پرجذبه یاد گرفته است انگشت روی هر کاری می‌گذارد تمام‌ و کمال انجامش دهد. شاید فکر کنید مردان عرصه قدرت را چه به سخن گفتن از ازدواج و بند و بساطش؟! تعجب نکنید! علاوه بر اینکه از ازدواج آسان حمایت می‌کنند، برای بعد از آن هم اردوهای آموزشی گذاشته اند و حتی سواد رسانه هم به عروس خانمها و آقا دامادها آموزش می‌دهند! فکرش را بکنید، هم ازدواج آسان، هم مشاوره، هم سواد رسانه‌! بیهوده نیست که مرزهای کشورمان را به مرزداران سپرده‌ایم. دست مریزاد به نظم٬ درایت٬ایمان و عملشان.

 

رستوران برای آن‌هاکه پول ندارند

*بیا غذا مهمون ما

چقدر در زندگی به رزاق بودن خداوند ایمان داشته‌ایم؟ و چقدر باور داریم که همه چیز به خواست و اراده او تحقق می یابد؟ این ماجرای واقعی که برای همین روزگاراست و از اهالی شهر مقدس قم حسن ختام بسته خبر خوب امروزمان.

سر راهش از کنار حرم می‌گذرد. سلامی به دختر موسی ابن جعفر(ع) می‌دهد. چند قدم دورتر از مغازه جگرکی می‌ایستد. از بوی کباب شدن دل٬ قلوه و جوجه‌های ریز و درشت دلش ضعف می‌رود. دستش را در جیب می‌برد و تمام سوراخ سُنبه ها را می‌گردد. حساب و کتابی می‌کند و بی‌سروصدا اسکناس‌ها را سر جایشان می‌گذارد. درِ دلش را می‌گذارد و بی‌خیالِ خوردن دل و جگر از کنار مغازه می‌گذرد. اما انگار این صاحب مغازه یقین دارد:« انَّ اللَّهَ یَرْزُقُ مَنْ یَشَآءُ بِغَیْرِ حِسَابٍ‏ »که روی شیشه‌ مغازه اش نصب کرده‌است: «از آنجا که اعتقاد داریم، روزی دهنده خداست،بیا غذا مهمون ما»  احسنت به این‌همه معرفت و خداشناسی و البته دست‌مریزاد به چشمی که بی‌تفاوت از کنار این کار زیبا رد نمی‌شود و این خبر خوب را با تصویری ماندگار می‌کند.

*خوش‌خبر باشید! 

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیانتان داشته باشید. 

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1289575

مهمترین اخبار ایران و جهان: