نیوز سیتی!
21 اسفند 1401 - 10:10

خبر خوش برای بیماران خاص و صعب‌العلاج همدان/ واریز هزینه‌های درمانی از یکم اردیبهشت

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به خبر خوش برای بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: واریز هزینه‌های درمانی این بیماران قبلا از یکم مهرماه ۱۴۰۱ بود اما از یکم اردیبهشت امسال فراهم شده است.

فریبرز نیاستی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی بیماران خاص و صعب‌العلاج از یکم اردیبهشت ۱۴۰۱ پرداخت می‌شود اظهار کرد: پیش از این پرداخت هزینه‌های درمانی این بیماران از یکم مهر سال ۱۴۰۱ امکانپذیر بود اما با توجه به اصلاح بند یک ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماران خاص، امکان پرداخت هزینه‌های درمانی این بیماران از یکم اردیبهشت ماه نیز میسر شده است.

وی عنوان کرد: اداره کل بیمه سلامت استان همدان هزینه‌های درمانی بیماران خاص و صعب‌العلاج را که از تاریخ یکم اردیبهشت امسال برای درمان بیماری به صورت آزاد و از جیب پرداخت کرده‌اند تا سقف ۵۰ میلیون تومان به آنان عودت می‌دهد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان یادآور شد: بیماران باید اسناد هزینه‌های درمانی خود را که از ابتدای سال جاری به صورت آزاد پرداخت کرده‌اند؛ به میز خدمت اداره کل بیمه سلامت استان همدان تحویل دهند گفت:

اقدامات شیمی‌ درمانی و رادیوتراپی رایگان در مرکز مهدی

 وی از انعقاد قرارداد با مرکز رادیوتراپی مهدیه همدان خبر داد و افزود: از طریق انعقاد قرارداد بیمه سلامت با این مرکز، اقدامات شیمی درمانی و رادیوتراپی به صورت رایگان برای بیماران سرطانی و صعب‌العلاج انجام می‌گیرد.

نیاستی تصریح کرد: در حال حاضر همکاری با این مرکز درمانی به نحوی پیش رفته که اگر ۱۰۰ میلیون تومان هزینه بیمار باشد، ۳۰ درصد هزینه را ما به عنوان بیمه پایه پرداخت ‌می‌کنیم که ۳۰ میلیون تومان می‌شود، ۵۰ میلیون تومان نیز از طریق صندوق بیماران صعب‌العلاج و خاص حمایت ‌می‌شوند، ۲۰ درصد نیز مرکز درمانی مهدیه تخفیف می‌دهد و عملا بیمار هزینه‌ خیلی کمی را پرداخت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این حمایت‌ها بلافاصله و بدون اینکه مدت زمانی زیادی طول بکشد، انجام می‌گیرد گفت: از ابتدای دی ماه تاکنون ۲ میلیارد و ۳۳۲ میلیون تومان بابت هزینه‌های بیماران صعب‌العلاج استان به حساب ۱۷۹ بیمار واریز شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: لیست بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماران دیالیزی (دیالیز خونی و دیالیز صفاقی)، موکوپلی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های اس ام ای، سیستیک فیبروزس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل سلول‌های بنیادی خونساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS (برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، تورت) بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی با بیان اینکه بیماران می‌توانند از طریق ورود به سامانه bimehsalamatiranian.ir ثبت نام کنند اضافه کرد: افرادی که اطلاعات آنها از قبل در سامانه وجود دارد می‌توانند با درج کد ملی فرد بیمار و شماره موبایل ثبت شده در سیستم بیمه سلامت، نسبت به ثبت درخواست حمایت بیماری خاص و صعب العلاج از منوهای سمت راست در سامانه اقدام کنند.

نیاستی خاطرنشان کرد: متقاضیانی که اطلاعات آنها در سامانه سازمان بیمه سلامت ایران ثبت نشده(از جمله بیمه‌شدگان سایر سازمان‌های بیمه‌گر پایه)، چنانچه بیمار بالای ۱۸ سال سن داشته باشد، می‌تواند با ثبت کد ملی و شماره همراه خود به سامانه خدمات غیر حضوری وارد و اقدام به ثبت بیماری خاص و صعب العلاج از منوهای سمت راست در سامانه کند.

وی تاکید کرد: در صورتی که بیمار خاص و صعب‌العلاج زیر ۱۸ سال باشد، ابتدا باید سرپرست وی در سامانه ثبت و فرد بیمار خاص به عنوان عضو خانوار، از طریق منوی مدیریت خانوار و سپس از طریق گزینه افزودن عضو اضافه شود. 

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان ادامه داد: سپس افراد از سامانه خارج شده و مجدداً از طریق کد ملی بیمار خاص (فرد زیر ۱۸ سال) وارد سامانه شوند و از طریق منوی ثبت بیماری خاص و صعب‌العلاج زیر منوی درخواست حمایت دولت، نسبت به ثبت درخواست حمایت بیماری خاص و صعب‌العلاج برای فرد زیر ۱۸ سال اقدام کنند.

وی گفت: در صورتی که امکان ورود به سامانه شهروندی برای فرد به هر دلیلی مهیا نباشد، امکان اقدام از طریق ادارات کل بیمه سلامت استانی نیز فراهم است و می‌توانند به این مرکز مراجعه کنند.

پایان پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1087705

مهمترین اخبار ایران و جهان: