نیوز سیتی!
19 تیر 1401 - 12:19

گوشت قربانی تا ۲۴ ساعت مصرف نشود

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: برای جلوگیری از بروز بیماری های احتمالی با دام گوشت قربانی تازه ذبح شده تا ۲۴ ساعت و جگر تا ۴۸ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و بعد مصرف شود. - اخبار اقتصادی -به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: برای نظارت بر روند ذبح شرعی دام 1850 اکیپ ثابت،  هزار اکیب سیار و 960 جایگاه عرضه بهداشتی دام زنده در کشور وجود دارد تا خدمات بهداشتی لازم به مردم ارائه شود. خبرگزاری تسنیموی افزود: در شهر تهران سازمان دامپزشکی با همراهی شهردای، 13 جایگاه عرضه خدمات رایگان بهداشتی دامپزشکی در روز عید قربان ایجاد کرده است و در کنار نظارت بهداشتی نظارت شرعی نیز انجام می‌شود. آقامیری گفت: با توجه به بروز بیماری خون ریزی دهنده تب خون ریزی دهنده کریمه-کنگو، توصیه‌های بهداشتی به مراجعه کنندگان به مراکز عرضه بهداشتی دام ارائه می‌شود. رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: با شروع تابستان و فعالیت کنه‌ها شاهد بروز  بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه - کنگو در کشور هستیم که بیماری مشترک میان انسان و دام است و متاسفانه تا به امروز 2 نفر بر اثر این بیماری فوت و 51 نفر مبتلا شده اند. وی تصریح کرد:  برای جلوگیری از ابتلای به این بیماری تب کریمه-کنگو به مردم توصیه می‌شود که از مصرف  جگر گوشت قرمز خام و آبدار( عدم پخت کامل) خوداری کنند و به لاشه دام دست نزنند. برای جلوگیری از ابتلای به این بیماری تب کریمه-کنگو به مردم توصیه می‌شود که از مصرف  جگر گوشت قرمز خام و آبدار( عدم پخت کامل) خوداری کنند و به لاشه دام دست نزنند.آقامیری اظهار داشت: گوشت تازه ذبح شده نیز باید قبل از مصرف به مدت 24 و جگر به مدت 48 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتی‌گراد نگهداری شود. گوسفند قربانی کیلویی 64 تا 71 هزار تومان شد گوسفند قربانی کیلویی 64 تا 71 هزار تومان شداجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در عید قربان/ مردم دام قربانی را از جایگاه‌های مجاز خریداری کنند اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در عید قربان/ مردم دام قربانی را از جایگاه‌های مجاز خریداری کنندعرضه مستقیم 25 هزار گوسفند قربانی در تهران امروز و فردا عرضه مستقیم 25 هزار گوسفند قربانی در تهران امروز و فرداانتهای پیام/
منبع: تسنیم
شناسه خبر: 426511

مهمترین اخبار ایران و جهان: