نیوز سیتی!
04 دی 1402 - 18:40

نگرانی «صدای آمریکا» درباره حکم دادگاه تبعه سوئدی

ضریب دادن به اظهارات طلبکارانه طرف اروپایی در رسانه های منتسب به جریان غربگرا قابل تأمل است ولی سوال مهم اینجاست که مهره سوئدی در چه جایگاهی قرار دارد که رسانه نزدیک به سازمان جاسوسی آمریکا، اینچنین برای وی ابراز نگرانی می کند.

فارس پلاس؛ خط ویژه - خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

نگرانی «صدای آمریکا» درباره حکم دادگاه تبعه سوئدی

صدای آمریکا- ارگان رسانه ای کاخ سفید و سازمان جاسوسی آمریکا- در مطلبی نوشت:«روزنامه کیهان پیش از پایان دادگاه از حکم تبعه سوئدی خبر داد؛ "سنگین و پشیمان‌کننده‌" است»

این رسانه ضدایرانی در ادامه نوشت:« تایید حکم «حمید نوری» در دادگاه تجدید نظر در سوئد موجب شده تا روزنامه «کیهان» ضمن انتقاد از این اتفاق، اطلاع رسانی غیر رسمی از رای دادگاه تبعه سوئدی داشته باشد و حکم او را «سنگین» و «پشیمان کننده» اعلام کند. موضوعی که به باور بسیاری، بیان آن از سوی کیهان به‌عنوان موضع حاکمیت تلقی شده و اقدام «تلافی جویانه» دانسته می‌شود.»
 

 

در روزهای گذشته نیز روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «واکنش بورل به برگزاری دادگاه جاسوس سوئدی در ایران» نوشت:« در پی برگزاری اولین جلسه رسیدگی به اتهامات یک‌ تبعه سوئدی به نام «یوهان هنریک نیلز فلودروس» در شعبه ٢۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای با تلاش برای بی‌گناه نشان دادن این متهم گفت: «ما به عنوان اتحادیه اروپا از همان ابتدا صریح بوده‌ایم؛ آقای فلودروس بی‌گناه است. در بازداشت نگه داشتن یوهان فلودروس، مطلقا، بی‌اساس است.»

او در این بیانیه تاکید کرد که اتحادیه اروپا خواستار آزادی «فوری» این تبعه سوئد است.»
 

 

به گفته نماینده دادستان، یوهان فلودروس ارتباط شبکه‌ای با عوامل و عناصر اتحادیه اروپا و نمایندگان مرتبط با گروهک تروریستی منافقین داشته و در حوزه‌های مذکور تحت پوشش پروژه‌ها و با هدایت عوامل اسراییل، اجرای پروژه‌های مختلف با هدایت عناصر رژیم اسراییل با مدیریت سرویس موسوم به سرویس اقدام خارجی توسط متهم و مرتبطان وی در قالب ارتباط گیری و نقش آفرینی موسسات و سازمان‌های فعال در حوزه براندازی و سازمان توسعه همکاری‌های بین‌المللی اتحادیه اروپا «DEVCO» که مدیران و عناصر اصلی آن را عوامل مرتبط با رژیم اسراییل تشکیل داده، فعالیت داشته و پروژه براندازی مرتبط با جمهوری اسلامی ایران را دنبال می‌کرده است.

ضریب دادن به اظهارات طلبکارانه طرف اروپایی در رسانه های منتسب به جریان غربگرا نیز قابل تأمل است. و اما سوال مهم اینجاست که این مهره سوئدی در چه جایگاهی قرار دارد که رسانه نزدیک به سازمان جاسوسی آمریکا، اینچنین برای وی ابراز نگرانی می کند.

 

کوبیدن بر طبل «انتخابات آزاد» توسط جریان غربگرا

با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی، جریان غربگرا مجددا بر کلیدواژه «انتخابات آزاد» متمرکز شده است.

در همین رابطه «حسین نورانی نژاد» عضو حزب اتحاد ملت در مصاحبه با روزنامه هم میهن در پاسخ به این سوال که «با توجه به اینکه بنابر تجربه مشارکت پایین، مجلس و دولت ناتوان و ناکارآمد روی کار آمده، راه‌حل جلوگیری از تکرار و ادامه این وضعیت را چه می‌دانید؟» گفت:«تغییر رویکرد حاکمیت به انتخابات و احقاق حق حاکمیت ملی از طریق انتخابات آزاد. ایران کشوری است که یگانه راه‌حل مشکلاتش، دموکراسی است. راه توسعه در ایران از دموکراسی می‌گذرد.»
 

 

وی در ادامه گفت:«گزاره‌هایی که در سخنان دیروز رهبری بود را احتمالاً همه نیروهای سیاسی به جز آنهایی که در پی حکومت مطلقه هستند چه از نوع سلطنت، چه از نوع دیکتاتوری‌های چپ و چه استبدادهای ایدئولوژیک دیگر، قبول دارند. بحث بر سر واقعیات روی زمین است که چیز دیگری می‌گویند. مسئله کاملاً روشن است. برخی جریان‌های فکری عملاً در سال‌های گذشته از فرایند انتخابات کنار گذاشته شده‌اند و برخی جریان‌ها در همان اوایل انقلاب کنار گذاشته شدند. با توجه به ساختار حقوقی قدرت، فقط رهبری می‌توانند این روند را تغییر دهند. همه جریان‌هایی که عمل براساس قانون را می‌پذیرند باید بتوانند در انتخابات کاندیدا داشته باشند و علاوه بر آن، اختیارات نهادهای انتخابی، به‌خصوص اختیارات مجلس که به شوراهای فراقانونی منتقل شده، بازگردد و مجلس یگانه نهاد قانونگذاری کشور باشد.»

رهبر معظم انقلاب- ۱۴ خرداد ۱۳۹۲- فرمودند:« برای اینکه فضای انتخابات را سرد کنند، هیئتهای فکری‌شان پشت سر رسانه‌ها و سخنگویان سیاسی می‌نشینند، مرتب حرف درست میکنند و تحویل رسانه‌ها میدهند. یک روز میگویند انتخابات مهندسی‌شده است، یک روز میگویند انتخابات آزاد نیست، یک روز میگویند انتخابات از نظر مردم مشروع نیست. نه مردمِ ما را می‌شناسند، نه انتخابات ما را می‌شناسند، نه نظام جمهوری اسلامی را می‌شناسند؛ آنجائی هم که می‌شناسند، بی‌انصافی میکنند و ابائی هم ندارند از این بی‌انصافی.»

ایشان همچنین- ۱۹ دی ۱۳۹۱- فرمودند:« این را از حالا همه بدانند: آن کسانی که ممکن است از سر دلسوزی، راجع به انتخابات یک توصیه‌های عمومی بکنند که آقا انتخابات اینجوری باشد، آنجوری نباشد، حواسشان باشد به این مقصود دشمن کمک نکنند؛ مردم را از انتخابات مأیوس نکنند، هی نگویند انتخابات باید آزاد باشد. خب، معلوم است که انتخابات باید آزاد باشد. ما از اول انقلاب تا حالا سی و چند تا انتخابات داشته‌ایم؛ کدامش آزاد نبوده است؟ در کدام کشور دیگر، انتخابات از آنچه که در ایران میگذرد، آزادتر است؟ کجا صلاحیتها ملاحظه نمیشود، که اینجا روی این مسائل هی تکیه بکنند، هی تکیه بکنند، هی بگویند، هی تکرار کنند و یواش یواش این ذهنیت را به خیال خودشان در مردم به وجود بیاورند که خب، این انتخابات فایده‌ای ندارد؟ این یکی از خواسته‌های دشمن است. آن کسانی که در داخل، این حرفها را میزنند، ممکن است غفلت کنند. من میگویم غفلت نکنید، حواستان باشد، کار شما جدول مورد نظر دشمن را پر نکند؛ مقصود او را تکمیل و تتمیم نکند. این یکی از راه‌های از شور و هیجان انداختنِ انتخابات است.»

پایان پیام/.

منبع: فارس
شناسه خبر: 1615799

مهمترین اخبار ایران و جهان: