اصفهان-ایرنا- مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با توجه به کاهش میزان آب بدن و مواد قندی در طول روز، بهنگام افطاری روزه خود را با غذاهای آبدار و گلوکزدار باز کنید.
دریافت
18 MB
دریافت
18 MB
دریافت
18 MB18 MBبه گزارش خبرنگار ایرنا، مرجان منوچهری نائینی در ارتباط با تغذیه در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: تغذیه سالم در اوقات سحری و افطاری باعث تثبیت وزن و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیردار در افراد روزهدار میشود. وی بیان داشت: توصیه به گنجاندن غلات، خوراک با نانهای سبوس دار، گوشت، تخم مرغ، میوه و سبزیجات در سبد غذایی افراد روزهدار موجب تقویت سیستم ایمنی بدن آنها میشود.
گزارش: عاطفه قلع ریز
گزارش:
شناسه خبر: 266799