نیوز سیتی!
13 شهریور 1402 - 21:23

پخت روزانه ۵۰ هزار پرس غذا توسط آستان قدس رضوی در ایلام

مدیر کانون‌های خدمت رضوی ایلام گفت: از اول ماه صفر تاکنون با توجه به حجم حضور زوار،میزان پخت غذا از ۳ هزار پرس به روزانه ۵۰ هزار پرس غذا رسیده است‌‌.

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، عصر امروز در جلسه ستاد ویژه اربعین استان ایلام که با حضور استاندار، معاونین، اعضای ستاد و سردار آذین برگزار شد، گزارشی از فعالیت‌های بنیاد کرامت رضوی آستان قدس توسط مدیر کانون های خدمت رضوی ارائه شد. 

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین سید محمدباقر هاشمی مدیر کانون های خدمت رضوی استان ایلام ابراز داشت: آستان قدس از اول ماه صفر با حضور ۶ موکب شامل استان های تهران، البرز، مازندران، خراسان رضوی، لرستان و قزوین راه اندازی ۲ آشپز خانه، واحد نانوایی و استقرار دستگاه یخ ساز با ظرفیت ۵۰۰ قالب در روز به وزن ۱۲/۵ تن و ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس تامین آب آشامیدنی و پذیرایی شامل: صبحانه، نهار، شام و میان وعده در خدمت زائران بود.

وی افزود: تعداد پرس غذایی که با توجه به حجم حضور زوار احساس نیاز میشده از ۳ هزار پرس که از اول ماه صفر آغاز شده تا مرز ۵۰ هزار پرس پخت نیز رسیده است.

این مقام مسئول ادامه داد: بخش عظیمی از نیروهای فعال در آشپزخانه و توزیع غذا از نیروهای جهادی و خادمیاران بوده اند.

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی تصریح کرد: کار پخت آشپزخانه تا ۱۷ ام شهریور ماه ادامه خواهد داشت و تلاش می شود که در راستای تکریم زوار و پذیرایی از زائران اربعین تمام ظرفیت های بنیاد کرامت رضوی در خدمت زائران اباعبدالله (ع) تداوم یابد.

گفتنی است در این راستا اقدامات فرهنگی اعم از اقامه نماز، سخنرانی، زیارت عاشورا و... نیز در اجتماعات برگزار شد.

پایان پیام /

منبع: فارس
شناسه خبر: 1485517

مهمترین اخبار ایران و جهان: