مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام ۱۷۴ آزمون مواد غذایی طی ایام نوروز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، صبح امروز احمد یزدانی، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علومپزشکی خراسانشمالی در گفتوگو با رسانهها اظهار کرد: طرح بسیج نوروزی کنترل کیفیت و ایزو مواد غذایی از ۲۴ اسفند سال گذشته تا ۱۴ فروردین سال جاری اجرایی شد.
وی با بیان اینکه این اقدام با همکاری واحدهای نظارتی و شبکههای بهداشت شهرستانها توسط آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو انجام گرفت، گفت: در این طرح ۸۰ نمونه دریافت و ۱۷۴ آزمون انجام شد.
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علومپزشکی خراسانشمالی افزود: همچنین طی این مدت کارشناسان آزمایشگاه به صورت کشیک علاوه بر آزمایشات نمونهای مواد غذایی، نسبت به بررسی درخواستهای صدور و تمدید مجوزهای بهره برداری و ساخت واحدهای تولیدی اقدام کردند.
پایان پیام/س