اصفهان-ایرنا- مدیرگروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت : ۵۰ درصد بار بیماریها به دنبال حذف نان از سبد غذایی و یا مصرف نان سفید بروز میکند.
دریافت
13 MB
دریافت
13 MB
دریافت
13 MB13 MBبه گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسن انتظاری در این ارتباط اظهار داشت: اگر نان به شیوه درست پخت شود، به طور تقریبی تمام نیاز فرد بالغ را تامین میکند.
وی بیان داشت: برخلاف تصور عموم که فکر میکنند با مصرف گوشت، پروتئین بدن تامین میشود، نیمی از پروتئین بدن از نان تامین میشود که در همین ارتباط سلامتکده نان در اصفهان از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان راه اندازی شد.
گزارش: عاطفه قلع ریز ، تدوین: عاطفه جعفری نژاد
گزارش:تدوین:
شناسه خبر: 202865