نیوز سیتی!
18 اسفند 1400 - 18:10

هنگام تعویض آب ماهی حتما از دستکش استفاده کنید

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: هر گونه تماس پوست با ماهی به دلیل انتقال بیماری خطرناک است و هنگام تعویض آب ماهی حتما از دستکش استفاده کنید. محمود قربان زاده گفت: لازم است شهروندان پس از انتقال ماهی قرمز به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند و ظروف حمل یکبار مصرف، در کیسه زباله سربسته قرار گیرد. همچنین  آب حمل و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خوداری شود. ماهی قرمزاو گفت: همچنین ضروری است با توجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده، حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید، ظرف نگهداری ماهی آماده شود و در صورت استفاده از آب شهری، باید قبل از استفاده ماهی، چند ساعت در هوای آزاد به منظور کلرزدایی قرار داده شود. کلرزداییرئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ظرف نگهداری ماهی، یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) برای تبادل اکسیژن با محیط باشد و میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی، حداقل یک لیتر و بهترین دمای آب نگهداری ماهی ۲۲ – ۲۶ درجه سانتی گراد می‌باشد. بیشتر بخوانید بیشتر بخوانیدبیشتر بخوانیدحوض آبی و ماهی قرمز، اینجا نوستالژی قد می‌کشد! + عکسحوض آبی و ماهی قرمز، اینجا نوستالژی قد می‌کشد! + عکسحوض آبی و ماهی قرمز، اینجا نوستالژی قد می‌کشد! + عکسقربان زاده گفت: باید غذای ماهی قرمز از فروشگاه‌های عرضه ماهی زینتی تهیه شود و به منظور تعویض آب هر بار ۲۵ % کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره کل آب خودداری و در هنگام تعویض آب و ... نیازی به دستکاری ماهی نمی‌باشد؛ اما در صورت لزوم و بخصوص در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیت‌های پوستی از دستکش استفاده شده و نیز به منظور ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی، می‌توان از نمک به میزان ۳% و یا سایر ضدعفونی کننده‌هایی مانند پرمنگنات پتاسیم، پرکلرین و یا بتادین استفاده کرد. ضدعفونیاو گفت: در پایان نوروز، ماهی‌ها را در رودخانه‌ها و یا نهر‌ها رها نکرده و در محل‌های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی شود. شهرداریباشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد باشگاه خبرنگاران جوانخراسان رضویمشهد
شناسه خبر: 144446

مهمترین اخبار ایران و جهان: