نیوز سیتی!
18 بهمن 1402 - 16:00

موسسات و تشکل‌های خیریه به سمت توانمندسازی خانواده‌ها حرکت کنند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور گفت: رویکرد تشکل‌های مردمی باید از حوزه صرفا حمایت کردن به محوریت توانمندسازی خانواده‌ها تغییر یابد چراکه عزت و کرامت آدم‌ها در عزت و توانمندی‌ها است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حبیب الله آسوده ظهر امروز در همایش تجلیل از موسسات خیریه استان کردستان اظهار داشت: این همایش، نوزدهمین اجلاس تقدیر از موسسات خیریه در کشور است که در کردستان برگزار شد و امیدواریم تا سال آینده این اجلاسیه در تمام استان‌ها برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این گردهمایی تشکل‌های مردمی برای اولین بار در کشور اجرا می‌شود، گفت: از وظایف کمیته امداد تقدیر و قدردانی از انسان‌های ارزش‌آفرین و کارآفرین و همچنین گروه‌ها و مسوولین خیریه‌ها و تشکل‌های مردمی است.

آسوده با بیان اینکه حکومت‌ها وظیفه و تکلیف خدمت به مردم را دارند، گفت: دولت‌ها به تنهایی امکان رسیدگی به تمام نیازمندان را ندارد و حضور خیرین بار سنگین حمایت از نیازمندان را از دوش دستگاه‌های حمایتی برداشته‌اند.

آسوده با اشاره به اینکه گروه‌های مرجع، پازل و نقشه اصلی ترکیب مردم و دولت را تحقق می‌بخشند، گفت: بدون مشارکت مردم امکان پیشرفت وجود ندارد.

وی تصریح کرد: در عرصه‌های مختلف باید با مردم سلحشور و ولایت‌مدار کردستان عهد ببندیم که تا حد توان از نیازمندان دست‌گیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: توجه به نیازمندان در زمینه‌های تحصیلی، ازدواج، مسکن و بهداشت باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و  نباید در این سرزمین ترک‌تحصیل به خاطر فقر اقتصادی داشته باشیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور بر لزوم جریان گفتمان‌سازی توسط تشکل‌های مردمی تاکید کرد و گفت: وظیفه تشکل‌های مردمی صرفا کمک‌های نقدی نیست و از آنجا که مردم به آنها اعتماد دارند باید در زمینه‌های مختلف واسطه بین مردم باشند.

آسوده با بیان اینکه توانمندسازی اقتصادی عرصه‌ای است که باید به آن پرداخته شود، گفت: رویکرد تشکل‌های مردمی و موسسات خیریه باید از حوزه صرفا حمایت کردن به محوریت توانمندسازی خانواده‌ها تغییر یابد چراکه عزت و کرامت آدم‌ها در عزت و توانمندی‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) کمیته امداد را به عنوان مفهوم دینی برای اهمیت دادن و کرامت بخشی به مردم تاسیس کرد.

آسوده خاطرنشان کرد: در زمینه آسیب‌های اجتماعی نیز نباید فقط از نهاد‌ها انتظار داشت، فعالان اجتماعی باید به موضوع آسیب‌های اجتماعی ورود کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور به انتخابات پیش‌رو نیز اشاره کرد و گفت: انتخابات اقتدار ماست و اگر منسجم نباشیم آسیب می‌بینیم.

وی با بیان اینکه ساختار موفق و پای کار آوردن مردم توسط راهبران اجتماعی شکل می‌گیرد، گفت: گروه‌های مرجع و راهبران خیر و فعالان اجتماعی  بهترین کسانی هستند که می‌توانند جریان‌سازی کنند و مردم را به این سمت هدایت کنند.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این مراسم در سخنانی کوتاه گفت: کسانی که در این راه قدم برمی‌دارند انسان شایسته و منصف هستند و زندگی و جوانی خود را در این راه ایثار می‌کنند.

حجت‌الاسلام پورذهبی حرکات کمیته امداد کردستان را ابتهاج آفرین توصیف کرد و گفت: تعداد صندوق قرض‌الحسنه در کشور انگشت شمار است و نباید همه بارها را نباید دولت به دوش بکشد لذا لازم است برای آن فکری شود.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۷۲

منبع: فارس
شناسه خبر: 1664339

مهمترین اخبار ایران و جهان: