«گوشت بابا» لتحر کاشان در ظهر تاسوعا میان عزاداران حسینی توزیع میشود در حالی که این نذری بیش از یک قرن قدمت دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان ، در ظهر تاسوعا غذای سنتی گوشت لوبیا با بیش از یک قرن قدمت طبخ میشود و با توجه به اینکه خاندان خدادوست (رسپینا) میراثدار نماد عزاداری جریته یا همان جریده در لتحر هستند و همواره بابای جریته از نسل این خانواده است، به گوشت لوبیا در این منطقه «گوشت بابا» میگویند.
این مراسم با عزاداری سرور و سالار شهیدان و سقای دشت کربلا انجام میشود و مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در مدح مظلوم دشت کربلا و اصحاب و یاران باوفایش مدیحهسرایی میکند و در پایان بر سر سفره اهل بیت(ع) مینشینند.
انتهای پیام/801/.