مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: همه کشتارگاههای استان از ساعت ۵ صبح روز عید قربان آماده خدمت رسانی به حجاج هستند.
محمد اسدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه ذبح گوسفند قربانی مورد بررسی و بازرسی تیمهای نظارتی است، گفت: همه کشتارگاههای استان چهارمحال و بختیاری از ساعت ۵ صبح روز عید قربان آماده خدمترسانی به حجاج هستند.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: ۱۱ ناظر شرعی، ۳۱ بازرس بهداشت گوشت، ۳۲ دکتر دامپزشک، ۲۱تیم سیار، ۱۱تیم ثابت و ۱۰ کشتارگاه شهرستانی آماده خدمترسانی به مردم هستند.
وی ادامه داد: در هر کشتارگاه یک ناظر شرعی و یک ناظر بهداشتی بر روند ذبح نظارت میکند و در روستاهایی که امکان ذبح در کشتارگاه وجود ندارد تیمهای سیار و ثابت لاشه دام قربانی مردم را بررسی میکنند.
اسدی افزود: به منظور حفظ سلامت گوشت، اگر ذبح خارج از کشتارگاه بوده آن را قبل از مصرف ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند تا دچار آلودگی و تب کریمه کنگو نشود.
وی در پایان گفت: افراد دقت کنند در تمامی مراحل ذبح و توزیع گوشت دستکش داشته و همه پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند، با رعایت این نکات تا زمانی که رنگ گوشت و بافت آن تغییر شکل ندهد از سلامت گوشت مطمئن باشند.
انتهای پیام/۶۸۰۳۶
شناسه خبر: 423767