نیوز سیتی!
02 آبان 1401 - 14:08

انواع سرخ‌کن‌های بدون روغن فیلیپس

در ادامه با انواع سرخ‌کن‌های بدون روغن فیلیپس بیشتر آشنا خواهید شد. به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، با شنیدن کلمه سرخ کن یا هواپز ممکن است ذهنتان به سراغ هات داگ، بال مرغ، سیب زمینی سرخ کرده و فهرست بزرگی از غذاهای چرب بیفتد که احتمالاً فقط با فکر کردن به آن، دچار سوء هاضمه می‌شوید. اما اجازه دهید کامل توضیح دهیم که این فکر اشتباه است. خبرگزاری مهرسرخ کن فیلیپس سرخ کن فیلیپسسرخ کن فیلیپسوقتی در مورد غذای سرخ کردنی در هوا و سرخ کن فیلیپس صحبت می‌کنیم، نمی‌توانیم از مفهوم لقمه های چرب که از طریق سرخ کردن عمیق درست می‌ شوند دور باشیم. اما، قبل از اینکه بیش از حد به فاکتورهای سلامت سرخ کردن در هوا بپردازیم، ایده خوبی است که ابتدا به سراغ قیمت سرخ کن فیلیپس برویم و سپس با اصول اولیه این ویژگی دستگاه آشنا شوید تا شاید نحوه عملکرد بهتر آن را درک کنید. بنابراین، چه طرفدار غذاهای سرخ شده باشید و به دنبال روشی سالم‌تر برای میان وعده باشید، یا فقط علاقه‌مند به داشتن طیفی با سبک های آشپزی اضافی باشید، طیفی با گزینه Air Fry برای هر کسی مناسب است. قیمت سرخ کن فیلیپسقیمت سرخ کن فیلیپسدرباره سرخ کن فیلیپس درباره سرخ کن فیلیپسدرباره سرخکنفیلیپسسرخ کردن با هوا روشی برای پخت و پز است که فقط به مقدار کمی روغن و گردش هوای گرم در یک فضای بسته نیاز دارد تا لایه‌ای یکنواخت قهوه‌ای و سرخ شده در غذا ایجاد شود. برخلاف فرهای معمولی که دارای یک المنت گرم کننده در کف و سقف فر برای گرم کردن غذا هستند، یک فر با فناوری سرخ کردن هوا این قابلیت را دارد که هوای گرم را با فن‌های کانوکشن به اطراف دمد که به این معنی است که غذا به طور یکنواخت پخته می‌شود و پخت با سرعت بسیار سریع‌تر انجام می‌شود. هنگامی که به این روش طبخ می‌کنید، می‌توانید منتظر یک لایه بیرونی کاملاً ترد باشید در حالی که داخل آن طعم لطیف و آبدار را حفظ می‌کند - و حتی ممکن است مجبور نباشید از روغن استفاده کنید! از آنجایی که این روش سرخ کردن غذا به روغن کمی نیاز دارد، شما می‌توانید از نوع مورد علاقه بال مرغ خود بدون حس گناه شکست رژیم خود لذت ببرید. البته، بسته به آنچه که ذائقه‌های شما تمایل دارند، می‌توانید حتی چیزهای مغذی مانند مخلوطی از سبزیجات را در هوا سرخ کنید. نیازی نیست که با ویژگی سرخ کردن هوا احساس محدودیت کنید. قیمت سرخ کن فیلیپس هم مثل بسیار مناسب است و یکی از عوامل دیگری است که باعث محبوبیت این دستگاه شده است. تفاوت بین پخت و پز کانوکشن و سرخ کن فیلیپس تفاوت بین پخت و پز کانوکشن و سرخ کن فیلیپستفاوتبینپختوپزکانوکشنوسرخکنفیلیپسباید یادآوری کنیم گزینه Air Frying از فن‌های کانوکشن برای گردش هوای گرم در اطراف اجاق استفاده می‌کند تا غذا به طور یکنواخت‌تر پخته شود. به اندازه کافی خنده دار است، اجاق‌های کانوکشن دقیقاً به همان روش کار می‌کنند، بنابراین چه چیزی آنها را متفاوت می‌کند؟ برای یک چیز، ویژگی Air Frying گرمای بسیار داغ را به گردش در می‌آورد تا به غذای شما نتیجه ترد و طلایی بدهد، در حالی که اجاق همرفتی و کانوکشن اساساً همین کار را انجام می‌دهد، اما در سطوح حرارتی پایین‌تر و جریان هوای آهسته تر. خوشبختانه، دستگاه‌هایی وجود دارند که از هر دو روش همرفت و سرخ کردن هوا استفاده می‌کنند،، بنابراین در هنگام آشپزی تطبیق پذیری بیشتری خواهید داشت. سرخ کن فیلیپس بدون یک قطره روغن می‌تواند غذای شما را طبخ کند. مزایای سرخ کن فیلیپس مزایای سرخ کن فیلیپسمزایای سرخکنفیلیپستنها عامل مهم برای اکثر افرادی که سرخ کن بادی می خرند، چشم انداز پخت و پز سالم‌تر است. با روغن بسیار کمی که در فرآیند پخت و پز استفاده می‌شود، این بهترین راه برای جایگزینی غذاهای سرخ شده که خیلی سالم نیستند با یک جایگزین سالم‌تر است. هنوز هم باید غذاهای سرخ شده مانند مرغ سوخاری و ماهی سرخ شده را با کمی روغن اسپری کنید تا در حین پختن نان به طور یکنواخت ترد شود، اما مقدار روغنی که استفاده می‌کنید به میزان قابل توجهی کمتر است. همچنین می‌توانید سیب زمینی سرخ کرده و سیب‌ زمینی‌ های آبپز شده را بپزید و بدون سرخ کردن عمیق، یک نتیجه ترد خوب به دست آورید. سرخ کن فیلیپس به عنوان جایگزینی برای سرخ کن عادی شروع شد. و اگرچه این عالی بود، اما برای متقاعد کردن بیشتر مردم که به آن نیاز دارند کافی نبود، زیرا به هر حال افراد زیادی از سرخ کن به طور منظم در خانه استفاده نمی‌کنند. یک مشکل رایج این روزها این است که همه ما دوست داریم بیشتر اوقات آشپزی کنیم، اما وقت کافی برای این کار نداریم. به همین دلیل است که غذاهای آماده و غذای چرب بسیار محبوب هستند، حتی زمانی که می‌دانیم چقدر ناسالم هستند. اگر بتوانید غذاهایی مانند ماهی قزل آلا یا گوشت خوک را در کمتر از ۲۰ دقیقه در سرخ کن بدون روغن فیلیپس با هوا بپزید، آیا این کار را ترجیح نمی‌دهید؟ این واقعیت که سرخ کن‌های هوا سریع و آسان برای استفاده هستند به این معنی است که پخت و پز در خانه گزینه بسیار وسوسه انگیزتری است. سرخ کن هوا شام را بدون عارضه می‌کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک تکه گوشت را مزه دار کنید، مانند سینه مرغ (حتی منجمد شده) آن را در سبد قرار دهید و بگذارید تا بپزد، خیلی ساده. نکات سرخ کن فیلیپس نکات سرخ کن فیلیپسنکات سرخکنفیلیپساگر مقدار زیادی غذاهای منجمد و نان پخت می‌کنید، مانند حلقه های پیاز و مرغ، این دلیل را بیشتر دوست خواهید داشت. سرخ کن هوا در واقع غذایی را که می‌ پزید ترد می‌ کند، بنابراین به جای یک چیز آبکی، ظاهری ترد و طلایی به دست می‌آورید. تنها چیزی که نیاز دارید کمی روغن پخت و پز در قسمت بیرونی غذا اسپری کنید و در نهایت ظاهری ترد و طلایی خواهید داشت. این بهترین راه برای درست کردن هر چیز نان شده و هر نوع غذای منجمد یا نان شده است. سعی کنید پیتزا باقی مانده را دوباره گرم کنید! این نه تنها پوسته زیرین را ترد می‌کند، بلکه رویه‌ها را کاملاً گرم می‌کند زیرا برش را گرم می‌کند. وقتی بیرون می‌آید، به همان خوبی است که روز اول بود. سرخ کن بدون روغن فیلیپس بسیار بیشتر از یک گزینه سالم‌تر برای سرخ کردن عمیق است. در واقع، شما می‌توانید تقریباً هر چیزی را در این دستگاه بپزید، از مرغ سرخ شده تا کدو و اسپاگتی کامل گرفته تا کاری و دسر. بله، برای پختن غذاهای منجمد خریداری شده در فروشگاه مانند سیب زمینی سرخ کرده، تارت و رول پیتزا عالی است. آنقدر آسان که بچه‌ها حتی می‌توانند آن را انجام دهند. مزیت اصلی سرخ کن فیلیپس این است که خیلی سریع داغ می‌شود و هوای در گردش به غذا کمک می‌کند تا بدون دخالت زیاد شما به طور یکنواخت، قهوه‌ای و ترد شود. این بدان معنی است که شما می‌توانید زمان پخت خود را کاهش دهید. در انتهای برای خرید این محصول با پشتیبانی فروش فیلیپس مارکت تماس حاصل فرمایید. فیلیپس مارکتفیلیپس مارکتاین مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد. خبرگزاری مهر
منبع: مهر
شناسه خبر: 799525

مهمترین اخبار ایران و جهان: