نیوز سیتی!
07 مرداد 1402 - 22:34

قرارگاه جهادی مهرالرضا دنبال کمک به دولت در پیشبرد طرح‌های عمرانی است

دبیر قرارگاه جهادی مهرالرضا گفت: این قرارگاه دنبال کمک به سیستم دولت برای پیشبرد برخی پروژه‌های عمرانی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حاجبی شامگاه امروز در جلسه بررسی طرح‌های عمرانی و جهادی با مشارکت سپاه در سنندج با اشاره به اینکه به زودی یکی از گروه‌های دامپزشکی شاخص کشوری وارد استان می‌شوند و در روستاهای محروم قروه به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند، اظهار کرد: این گروه در بازه کوتاه 10 روزه در شهرستان قروه در حوزه‌های دامپزشکی، عمرانی و پزشکی فعالیت خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: شاید در 10 روز کار زیادی نتوانیم انجام دهیم اما با خیرینی که به میدان می‌آوریم یک سری اتفاقات خوب در مناطق محروم می‌افتد.

وی تصریح کرد: آمده ایم با استفاده از ظرفیت‌هایی که وجود دارد در کنار مسوولان استان در مسیر خدمت به محرومین گام برداریم و در این راستا تمام توان خود را به کار خواهمی گرفت و البته از ظرفیت‌هایی که در سطح کشور سراغ داریم بهره می‌گیریم.

حاجبی تصریح کرد: حوزه عمرانی قرارگاه مهرالرضا دنبال این است که کمک حال سیستم دولت در پیشبرد برخی پروژه‌های عمرانی باشد هیچ کدام از اعضای این قرارگاه منتظر اجر و مزد و یا تقدیر و تشکر نیستند همه دنبال کار جهادی هستیم که نهایتا به اسم دولت تمام می‌شود.

وی اذعان کرد: مجموعه قرارگاه برای خودش انتظار ایجاد می‌کند، سعی کرده‌ایم که از ظرفیت خیرین مطرح کشور برای رفع مشکلات و اجرای پروژه‌های مورد نیاز در مناطق مختلف بهره بگیریم.

حاجبی با بیان اینکه دنبال مسکن‌های مقطعی در حل مشکلات نیستیم، اضافه کرد: تنها انتظاری که از مجموعه سازمان‌ها و دستگاه‌ها داریم این است که وسیله مورد نیاز برای انجام کارهای مطالعاتی در اختیارمان قرار گیرد.

اسماعیلی دیگر عضو قرارگاه مهرالرضا هم در این جلسه اظهار کرد: بنیاد جهادی مهرالرضا در سال 92 مجموعه از گروه‌های جهادی در سطح کشور را که کارهای جهادی پراکنده انجام می‌دادند گرد هم آورد.

وی تصریح کرد: سال 92 مجموعه قرارگاه جهادی مهرالرضا در راستای پاسخ به مطالبات و دغدغه‌های رهبری مبنی بر تلاش جهادی در مسیر خدمت به مردم در مناطق محروم شکل گرفت.

وی افزود: این بنیاد در راستای کمک‌رسانی هدفمند به نیازمندان واقعی دو پلتفرم هوشمند سایه و بسازیم را در راستای توسعه مشارکت‌های مردمی را ایجاد کرد و در حال حاضر 4 هزار و 200 خیره هماهنگ با هم در قالب این قرارگاه جهادی فعالیت و نیاز نیازمند به توان توانمند متصل شده است.

وی خاطرنشان کرد: بسازیم، پلتفرم پروژه‌محور است و با توجه به نیازهای نیازمندان موضوع ساخت و احداث برای مناطق محروم و نیازمندان ساکن در آن دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه گروه متخصصین چشم پزشکی، پزشکان قلب و غیره در آینده نزدیک در راستای انجام خدمات محرومیت‌زدایی، پزشکی، آموزشی و غیره وارد شهرستان قروه می‌شوند، گفت: این گروه‌های جهادی در پنج عرصه عمرانی، آموزشی، فرهنگی، محیط زیست و اشتغال فعالیت خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه با حضور تیم‌های مختلف ارزیابی و نیازسنجی‌ها انجام و به جمع‌بندی کامل در شهرستان قروه رسیده‌ایم، گفت: یک سری آسیب‌های اجتماعی در شهرستان قروه وجود دارد که ریشه‌یابی شده و در حوزه اشتغال و محیط زیست نیز با توجه به نیازهایی که وجود دارد پای مسوولان ذیربط را به میدان می‌کشیم و زمینه رفع این مشکلات را فراهم می‌سازیم.

اسماعیلی اضافه کرد: توسعه منطقه‌ای باید انجام شود و در این راستا قرارگاه جهادی مهرالرضا با تجربه و الگوهای موفقی که در استان‌های دیگر پیاده کرده در این استان نیز اقدامات مختلفی را انجام می‌دهد.

وی با تاکید براینکه هدفگذاری ما تنها شهرستان قروه و شهر مالوجه نیست، افزود: قرارگاه جهادی مهرالرضا دنبال پای کار آوردن مجموعه‌های متعدد برای رفع مشکلات در شهرستان های مختلف استان است.

وی گریزی هم به موضوع پسماند به عنوان یکی از مشکلات مطرح شده از سوی مسوولان استان زد و گفت: باید با استفاده از دانش محلی زمینه رفع مشکلات را فراهم کنیم در زمینه پسماند نیازمند فرهنگ‌سازی برای کاهش تولید زباله و تفکیک از مبدا هستیم.

اسماعیلی افزود: در نقطه نخست باید به مقدار واقعی تولید پسماند دست پیدا کرد و براساس آن برنامه ریزی داشته باشیم و مدل‌های مختلف را برای ساماندهی آن تعریف کنیم.

وی اضافه کرد: شهرداری‌ها نگاه اقتصادی به زباله دارند، این نگاه اقتصادی موجب شده که برخی اقدامات و مدل‌هایی که می‌توانیم در زمینه ساماندهی پسماند داشته باشیم را نمی‌توانیم اجرایی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه کاهش تولید پسماند و تفکیک از مبدا الگوهایی موفقی وجود دارد که در اختیار مجموعه شهرداری قرار می‌دهیم.

جمشید اسدی مدیرکل امور شهری کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه در حوزه پسماند در سه شهر مریوان، قروه و سنندج مشکل اساسی داریم، گفت: موضوع مریوان در حوزه جایگاه با مشکلات اجتماعی تبدیل شده در این راستا نیاز به همفکری این گروه جهادی داریم.

شهردار سنندج هم با استقبال از فعالیت‌های گروه جهادی مهرالرضا گفت: در حوزه عمران شهری زیست محیطی و پسماند اگر برنامه و پروژه‌ای داشته باشید استقبال خواهیم کرد.

سیدانور رشیدی اضافه کرد: بیش از 5 هزار میلیارد پروژه سرمایه‌گذاری در حوزه عمران شهری در شهرداری سنندج تدوین شده و به زودی همایش عرضه بسته‌های سرمایه‌گذاری که یکی از بسته‌های آن نیز با محور و موضوع بازیافت است برگزار می‌شود.

وی با تاکید براینکه دیدگاه شهرداری در مورد ساماندهی پسماند صرف اقتصادی نیست، گفت: در زمینه فرهنگ‌سازی در حوزه کاهش تولید پسماند، تفکیک از مبدا و ثروت آفرینی از پسماند مدل‌های موفقی در سطح جهان وجود دارد که معتقدیم باید با برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از این الگوهای موفق اقدامات اساسی در این حوزه در سطح استان انجام شود.

وی به اقدامات شهرداری سنندج در حوزه ساماندهی پسماند هم اشاره کوتاهی کرد و افزود: در سال 82 و 83 یک دستگاه مخصوص بازیافت وارد شهرداری سنندج شده که در طول این سال‌ها بلااستفاده مانده است بیش از یک میلیارد برای بروزرسانی و رفع مشکلات این دستگاه هزینه شده و در حال حاضر به محل دفن زباله در کیلک انتقال داده شده است.

وی گفت: این دستگاه و زیرساخت‌هایی که در این راستا مهیا شده ظرفیت تفکیک پسماندهای مختلف و بازیافت آنها را دارد آمادگی استقبال از طرح‌های پیشنهادی از سوی بنیاد مهرالرضا در این حوزه را داریم.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس
شناسه خبر: 1417195

مهمترین اخبار ایران و جهان: