نیوز سیتی!
03 مرداد 1402 - 14:05

88 گروه دامپزشکی بر ذبح بهداشتی ماه محرم در استان مرکزی نظارت دارند

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 88 گروه ثابت و سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی قربانی‌های عزاداری‌های ماه محرم این استان نظارت دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک محمد فتاحی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 58 گروه ثابت و 30 گروه سیار متشکل از 26 نفر دکتر دامپزشک، 51 بازرس بهداشتی گوشت و 32  روحانی ناظر ذبح شرعی در طرح تشدید نظارت دامپزشکی استان مرکزی به صورت رایگان بر ذبح دام‌های قربانی عزاداران حسینی ماه محرم نظارت می‌کنند.

وی ادامه داد: طرح نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی ماه محرم با هدف تامین گوشت سالم و حلال اجرا می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از عزاداران حسینی در ماه محرم خواست برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) از دام به انسان گوشت استحصالی از دام‌های قربانی را به‌مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از کشتار دام‌هایی که دارای نشانه‌های ظاهری غیر طبیعی، آلودگی‌های انگلی خارجی، قارچی و تب‌دار هستند خودداری کنند.

فتاحی گفت: هماهنگی لازم با شهرداری‌های استان مرکزی برای فعال بودن کشتارگاه ها در تمام شهرستان‌های استان در روز تاسوعا و عاشورای حسینی و آمادگی برای کشتار دام‌های قربانی در راستای پیشگیری از انتقال بیماری‌های دامی به انسان انجام شده‌است.

وی افزود: رعایت بهداشت فردی، استفاده از وسایل حفاظت فردی، ماسک، دستکش و ... در زمان تماس با دام زنده، لاشه و آلایش دامی مورد تاکید می باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات(تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 1401707

مهمترین اخبار ایران و جهان: