سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از کشف و معدوم سازی ۲۶ تن مواد لبنی فاسد توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی خبر داد.
مهین شورورزی در گفتگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: با توجه به اینکه مهمترین وظیفه کارشناسان معاونت غذا و دارو نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی است؛ از این رو بازدید و نمونه برداری مستمر از مراکز تولید و نگهداری در راستای ارتقا کیفیت و حفظ سلامت فرآورده های تولیدی اهمیت بسیاری دارد.
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: در بازرسیهای انجام شده توسط کارشناسان ۲۶ تن مواد لبنی فاسد که مجوز مصرف انسانی نداشتند کشف و معدوم شد.
وی ادامه داد: نظر به اهمیت سلامت جامعه و حساسیت تولید در کارخانه های فراورده لبنی، شهروندان باید مواد غذایی، آشامیدنی و اقلام سلامت محور را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به تاریخ تولید و مصرف، پروانه بهداشتی و علامت سیب سلامت محصول دقت کنند.
پایان پیام/