نیوز سیتی!
15 فروردین 1401 - 14:00

290 بازرس بهداشت محیط "بازار رمضان" کرمانشاه را تحت نظارت دارند

ایسنا/کرمانشاه مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه از تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان و همچنین اماکن عمومی در این ماه خبر داد. امیر کرمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز طرح مدیریت سلامت مواد غذایی و آشامیدنی از ابتدای ماه مبارک رمضان گفت: هماهنگی های این طرح از هفته گذشته آغاز شده و در حال حاضر اجرای این طرح در سطح استان آغاز شده است. وی افزود: در این طرح که تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد 290 بازرس بهداشت محیط، سلامت بازار ماه مبارک را تحت نظارت دارند. کرمی از تشدید نظارت بر برخی اماکن ویژه در این ماه خبر داد و افزود: در این طرح نظارت ویژه بر نظافت مساجد صورت خواهد گرفت. وی تامین آب آشامیدنی سالم، دفع بهداشتی فاضلاب و تهویه مناسب را از جمله موارد بهداشتی مهم در مساجد عنوان کرد که بازرسان بر روی آن تاکید دارند. کرمی گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک توسط نمازگزارن و رعایت فاصله اجتماعی هم از نکات دیگری است که بازرسان در بازرسی های خود به آن توجه دارند. مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه همچنین از تشدید نظارت بر قنادی ها و مراکز عرضه حلیم و آش در این طرح خبر داد و افزود: پیش از شروع ماه مبارک رمضان جلساتی با صاحبان این صنوف گذاشته و نکات بهداشتی ضروری به آنها تذکر داده شده است. وی افزود: از جمله برخی نکات مهم در بازرسی از این مراکز، نظافت محیط و استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی در تهیه و زولبیا و بامیه و حلیم و آش است. کرمی گفت: بازرسان بهداشت محیط تجهیزاتی در اختیار دارند که سلامت مواد را تشخیص می دهد و برخی از این تجهیزات قابلیت تشخیص روغن چندبار استفاده شده را دارند که در صورت مشاهده چنین تخلفاتی حتما برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت. مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه برخورد با تخلفات بهداشتی را بسته به نوع تخلفات بحرانی یا غیربحرانی، از صدور اخطار تا پلمب واحد صنفی متغیر دانست. کرمی در پایان از مردم خواست تا هرگونه تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه 190 به بازرسان بهداشت محیط گزارش دهند. انتهای پیام
منبع: ایسنا
شناسه خبر: 218610

مهمترین اخبار ایران و جهان: