اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  شرق آسیا و اقیانوسیه

بایدن کمک نظامی به تایوان را به‌عنوان یک کشور مستقل تایید کرد

دولت آمریکا با ارسال اطلاعیه‌ای به کنگره، کمک نظامی به تایوان را ذیل برنامه تامین مالی نظامی خارجی که معمولاً برای کشورهای مستقل استفاده می‌شود، تایید کرد.

بایدن کمک نظامی به تایوان را به‌عنوان یک کشور مستقل تایید کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، باوجود هشدارهای مکرر چین درباره هرگونه ارتباط دیپلماتیک مستقیم کشورهای خارجی با دولت منطقه‌ای تایوان و فروش تسلیحات به این جزیره، واشنگتن بسته کمک نظامی به تایپه را تایید کرد.

دولت «جو بایدن‌» رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه با ارسال اطلاعیه‌ای به کنگره، کمک نظامی به تایوان را ذیل برنامه تامین مالی نظامی خارجی که معمولاً برای کشورهای مستقل استفاده می‌شود، تایید کرد.

به نوشته «رویترز»، این اطلاعیه که توسط این خبرگزاری مشاهده شده، کمیته‌های کنگره آمریکا را از قصد وزارت امور خارجه برای تخصیص ۸۰ میلیون دلار بودجه برای حمایت نظامی از تایوان، مطلع کرد.

در این اطلاعیه آمده است: «برنامه تامین مالی نظامی خارجی برای تقویت توانایی دفاع از خود تایوان از طریق قابلیت دفاع مشترک و ترکیبی و افزایش آگاهی حوزه دریایی و قابلیت امنیت دریایی استفاده خواهد شد».

به نوشته رویترز، «مایکل مک‌کال» قانونگذار جمهوری‌خواه و رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به این اقدام گفت از اینکه دولت بایدن بالاخره تایوان را ذیل برنامه تأمین مالی نظامی خارجی قرار داد، خرسند است.

مک‌کال در بیانیه‌ای ادعا کرد: «این سلاح‌ها نه تنها به تایوان کمک و از دیگر دموکراسی‌ها در منطقه محافظت می‌کند، بلکه توان بازدارندگی آمریکا را نیز تقویت کرده و امنیت ملی ما را در برابر حزب کمونیست چین تضمین می‌کند».

طبق این گزارش، یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا ارسال این اطلاعیه به کنگره را تایید کرد اما مدعی شد که تصمیم برای کمک نظامی به تایوان ذیل این برنامه، دلیلی بر تغییر در سیاست‌های آمریکا درخصوص تایوان و چین نیست.

 

پیش از این، «تسای اینگ ون» رئیس دولت منطقه تایوان گفته بود که تایپه باید اولین دسته از تانک‌های آبرامز «ام۱» ساخت آمریکا را در سال ۲۰۲۴ دریافت کند. (جزئیات بیشتر)

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول