کتاب ایرج افشار درباره «آشپزی دوره صفوی» به چاپ چهارم رسید
چاپ چهارم کتاب آشپزی «دوره صفوی» نوشته ایرج افشار در 268 صفحه توسط انتشارات سروش منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، چاپ چهارم کتاب «آشپزی دوره صفوی» به قلم ایرج افشار در ۲۶۸ صفحه بهتازگی توسط انتشارات سروش منتشر شده است.
خبرگزاری مهربسیاری از پژوهشگران در آشپزی سه مکتب: آشپزی ایرانی، چینی و رومی را به عنوان مکاتب مادر میشناسند. آشپزی ایرانی به معنای یک هنر ظریف، مانند فرش ایرانی، اساساً هنری است ت ...