چگونه به گرسنگی و ناامنی غذایی جهان پایان دهیم؟
ایسنا/خراسان رضوی بر اساس برآوردهای سازمان ملل بین ۷۲۰ تا ۸۱۱ میلیون نفر در جهان در سال ۲۰۲۰ با گرسنگی مواجه بودند که از هر ۱۰ نفر یک نفر را شامل میشود. بیماری همهگیر کووید ۱۹ تغییرات آبوهوایی و درگیری از جمله عوامل اصلی ناامنی غذایی در جهان هستند.
به نقل از ویفروم، درگیری و گرسنگی به شدت در هم تنیده است و زمانی که یکی تشدید شود، دیگری نیز پدیدار میشود و مانند هر بحرانی، فقیرترین و آسیبپذیرتر ...