نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد مصرف نمک

همدانی‌ها دو برابر حد مجاز نمک مصرف می‌کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حد استاندارد مصرف نمک به ازای هر نفر پنج گرم در روز است گفت: مصرف نمک در استان همدان ۱۰.۹ گرم در روز و بیش از حد مجاز است. فاطمه ترکمان‌اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه حد استاندارد مصرف نمک به ازای هر نفر پنج گرم در روز است گفت: این در حالی است که میزان مصرف نمک در استان همدان ۱۰.۹ گرم در روز است. ...

ایرانی‌ها نمک زیادی می‌خورند

یک متخصص تغذیه گفت: هنوز متوسط دریافت روزانه سدیم مردم ایران حدود ۹ تا ۱۰ گرم است که نیاز است به 3 تا 5 گرم در روز، برسد. به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، مجید حاجی فرجی،متخصص تغذیه با بیان اینکه با افزایش تکنولوژی و وسایل ارتباط جمعی، نیاز است مردم اطلاعات و مستندات صحیح تغذیه‌ای را از منابع معتبر و مورد تایید دریافت کنند، افزود: متاسفانه برخی افراد گرفتار باورهای نادرست ...

مصرف نمک یزدی‌ها 2 برابر بیشتر از متوسط کشوری است

معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد با اشاره به ضروت کاهش مصرف نمک توسط گروه‌های سنی مختلف، گفت: طبق بررسی‌ها میانگین مصرف نمک در استان یزد دو برابر بیشتر از متوسط کشوری است. به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، دکتر مسعود شریفی عصر امروز در جمع خبرنگاران حوزه سلامت استان با اشاره به اهمیت اجرای پویش ملی تغذیه سالم در استانهای کشور، اظهار کرد: میزان توصیه شده نمک، پنج گرم در روز است ...

72 درصد جمعیت بزرگسال استان اردبیل دچار چاقی و اضافه وزن هستند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به آغاز پویش تغذیه سالم با محوریت اصلاح الگوی مصرف نمک و لبنیات، گفت: اضافه وزن و چاقی در بزرگسالان استان حدود ۷۲ درصد است و ۴۸ درصد جمعیت استان دارای فعالیت فیزیکی ناکافی هستند. به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، محمد جعفرزاده صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پویش ملی سلامت با عنوان اطلاع رسانی تغذیه سالم از یکم ا ...

اجرای طرح پایش یُد دانش‌آموزان در اسفراین

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسفراین گفت: به‌منظور پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید، طرح پایش ید ادرار دانش‌آموزان ۸ تا ۱۰ ساله طی ۲ روز متوالی در ۲ مدرسه شهرستان اجرا شد. به گزارش خبرگزاری فارس از اسفراین، تیمور ملازاده، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسفراین در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهارکرد: یکی از راه‌های شناسایی کمبود ید در جامعه، سنجش ید ...

ایرانی ها ۳ برابر مردم دنیا نمک می خورند

معاون وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه باید نمکدان را از سفره های خود حذف کنیم،گفت: میزان مصرف نمک ایرانی ها ۲ تا ۳ برابر مردم جهان است. به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس،حسین فرشیدی،معاون بهداشت وزیر بهداشت امروز ۱۴ آذر در مراسم روز جهانی داوطلب بیان داشت:اکنون بیش از ۶ میلیون داوطلب سلامت،سفیران سلامت و افراد مرتبط با سلامت در کشور فعالیت می کنند. وی با اشاره به تلاش خوب ...

مردان بیشترین جمعیت مبتلا به سرطان معده در اردبیل

اردبیل- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: استان اردبیل جزو سه استان مستعد در زمینه ابتلاء به سرطان معده در کشور شناخته شده است.فرهاد پورفرضی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: آمار سرطان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر استخراج می‌شود که در استان اردبیل از هر ۱۰۰ هزار نفر مرد ۵۲ نفر و از هر ۱۰۰ هزار زن ۲۴ نفر مبتلا به سرطان معده هستند. وی با اشاره به اینکه در کل جهان علت دقیقی بر اب ...

کاهش ۲۵ درصدی شیوع فشار خون بالا در استان یزد تا سال ۱۴۰۴

یزد- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد، کاهش ۲۵ درصدی شیوع فشار خون بالا در استان را از اهداف سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر تا سال ۱۴۰۴ اعلام کرد.محسن میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شیوع بالای بیماری‌های غیرواگیر در استان یزد اظهار داشت: اهمیت موضوع سبب شد با تلاش گروهی از خبرگان و صاحب نظران کشوری و با در نظر گرفتن اهداف سازمان جهانی بهداشت، سند ملی پیشگیری و کنترل ب ...

مزایای استفاده از نمک ماشین ظرفشویی در کنار شوینده‌های‌ اصلی

در ادامه قصد داریم تا به بررسی تعریف و ضرورت استفاده از نمک ماشین ظرفشویی بپردازیم. اگر این مهم برای شما نیز اهمیت دارد، با ما همراه شوید.به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اگر در منزل ماشین ظرفشویی دارید، حتماً می‌دانید که باید از نمک ماشین ظرفشویی نیز استفاده کنید، اما ممکن است از دلیل استفاده از این محصول آگاهی نداشته باشید. اگر هم به تازگی تصمیم به استفاده از ماشین ظرفشویی گرفته‌اید، لازم است اطل ...

زیاده روی در مصرف نمک ریسک زوال عقل را افزایش می دهد

به گفته محققان، رژیم غذایی پرنمک ممکن است خطر فشار خون بالا و اختلالات شناختی را افزایش دهد.به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، بیشتر افراد در سطح جهان هر روز بین ۹ تا ۱۲ گرم نمک مصرف می کنند که بسیار بالاتر از حداکثر میزان مصرف روزانه است. رژیم غذایی با نمک بالا با افزایش خطر فشار خون بالا و زوال عقل مرتبط است. محققان دانشگاه بهداشت فوجیتا ژاپن، سیستم های خاص بدن دخیل در فشار خون بالا و ...

مرگ سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر بر اثر مصرف غذای آلوده

معاون غذا و داروی علوم پزشکی تبریز از مرگ سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر بر اثر مصرف غذای آلوده در دنیا خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مسلم نجفی، معاون غذا و داروی علوم پزشکی تبریز امروز در نشست خبری به مناسبت روز جهانی ایمنی مواد غذایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۷ ژوئن برابر است با روز جهانی ایمنی مواد غذایی نامگذاری شده است و این روز توسط مجمع عمومی سازمان ملل با تو ...

ایرانی ها ۲ برابر مردم دنیا نمک می خورند

رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به مقدار مصرف روزانه نمک و خطراتی که در پی دارد، هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته فزونی خاطرنشان کرد: طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم معادل یک قاشق چایخوری و در افراد بالای ۵۰ سال، بیماران قلبی و عروقی و کودکان روزانه کمتر از سه گرم نمک است. وی تاکید کرد: این میزان نمک شامل ن ...

ایرانی‌ها 7 برابر مردم دنیا نمک مصرف می‌کنند/18 درصد تهرانی‌ها مبتلا به فشارخون هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه 18 درصد جمعیت تهران به فشارخون مبتلا هستند،گفت: مصرف نمک در ایران 3 تا 7 برابر و مصرف شکر 4.5 برابر سرانه مصرف جهانی است. به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در سمپوزیوم پزشکی خانواده با موضوع چالش‌های فرهنگی و اجرایی که به بهانه آغاز هفته سلامت در دانشکده پزشکی برگزار شد، حض ...

۱۰۰ تن نمک غیر بهداشتی از یک واحد تولیدی در سمنان کشف شد

سمنان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بابیان اینکه نظارت و بازرسی واحدهای تولیدی مواد غذایی در دستور کار است، گفت: ۱۰۰ تن نمک غیر بهداشتی از یک واحد تولیدی در سمنان کشف شد.کامران قدس در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه در پی ارائه گزارش تخلف از یک واحد تولیدی نمک صنعتی در سمنان به صورت سرزده از آن بازدید به عمل آمد، ابراز داشت: طی این نظارت و ارزیابی مواد غذایی بالغ بر ۱۰۰ تن نمک غیر بهداشتی از ...

با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم دهید

دریافت سدیم بیش از حد، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان کانادایی در بیانیه‌ای اعلام کردند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان تشکیل می‌دهند. پیتزا، نان‌ها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند. در صدر این لیست پیتزا با ۵.۳ درصد از کل سدی ...

زنگ خطر چاقی کودکان در اردبیل به صدا درآمده است

اردبیل- رئیس دفتر بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: زنگ خطر چاقی گروه سنی کودکان در استان اردبیل به صدا درآمده و باید به هوش باشیم.به گزارش خبرنگار مهر، آرش سیادتی شامگاه دوشنبه در جلسه بررسی طرح‌های جدید حوزه تغذیه در اردبیل اظهار کرد: امروز بیشتر جوامع به جای آنکه از عواقب گرسنگی رنج ببرند، دچار بدغذایی و تغذیه نامناسب هستند که گرفتاری در این زمینه بیشتر از فقر مطلق است. وی با بیان این ...

مصرف کمتر نمک با کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط است

محققان به رابطه بین دفعات کمتر مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پی بردند.به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، بر اساس مطالعه جدید کالج آمریکایی قلب و عروق، افزودن نمک اضافی به غذاها به دفعات کمتر با کاهش خطر بیماری قلبی، نارسایی قلبی و بیماری ایسکمیک قلبی مرتبط است. حتی در میان افرادی که از رژیم غذایی به سبک DASH پیروی می‌کنند، مداخلات رفتاری برای کاهش مصرف نم ...

آیا خوردن نمک زیاد با قند خون بالا در ارتباط است؟

برخی از کارشناسان از ارتباط میان قند خون بالا و مصرف نمک زیاد سخن می‌گویند. پایگاه «هندوستان تایمز» در گزارشی به بررسی رابطه میان مصرف زیاد نمک و قند خون پرداخت. در این گزارش آمده است که طبق یک پژوهش، مصرف نمک زیاد با سطح قند خون بالا و سطح بالای A۱C مرتبط است. این پایگاه می‌نویسد: در حالی که ما معمولا زمانی که سخن از مدیریت دیابت به میان می‌آید، مصرف نمک را در نظر نمی‌گیریم، اما طبق یک پژوهشی که ...

شستشوی بینی با آب نمک از شدت بیماری کووید ۱۹ می کاهد

محققان گزارش می دهند که شستشوی حفره سینوسی دو بار در روز با محلول نمکی ملایم می تواند به طور قابل توجهی خطر بستری شدن و مرگ بیمار مبتلا به کووید را کاهش دهد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «ریچارد شوارتز»، نویسنده ارشد این مطالعه از کالج پزشکی جورجیا، گفت: «در مقایسه با گروه کنترل، ما شاهد کاهش ۸.۵ برابری نرخ بستری شدن در بیمارستان و عدم مرگ و میر بودیم.» خبرنگار مهرمدیسنشوارتزمیردر ...

مصرف دو برابری نمک در اصفهان

مسئول برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلبی، عروقی و دیابت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:پیش‌بینی می‌شود حدود یک میلیون و ۲۲۰ هزار نفر در استان اصفهان مبتلا به فشار خون باشند. رامش حسین‌خانی  اظهار کرد: یکی از عوامل ایجادکننده بیماری فشار خون، فاکتور سن است؛ در واقع هرچه سن افزایش یابد، متعاقب آن احتمال ابتلاء به این بیماری بیشتر می‌شود؛ به طوری که در سن ۵۰ سالگی احتمال اینکه یک فر ...

ماهی که با خود خطر افزایش فشارخون را به همراه دارد

برخی مواد غذایی هستند که مصرف آن می‌تواند با خطراتی از جمله افزایش فشار خون همراه باشد. اگرچه همیشه دقیقا مشخص نیست چه چیزی سبب می‌شود تا فردی دچار فشارخون بالا شود، شماری از مسائل وجود دارد که می‌تواند ما را در معرض خطر بیشتری قرار دهد. یکی از رایج‌ترین اینها، یک نوع غذای محبوب و خاص در جهان است. برآورد می‌شود حدود یک سوم از بزرگسالان انگلیسی دچار فشار خون بالا هستند. این بیماری می‌تواند یک عامل ...

کاهش یک گرم نمک در روز ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد

محققان گزارش می دهند که مصرف کمتر نمک به میزان ۱ گرم در روز می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث سایت، محققان چینی داده‌ها را بررسی کردند تا ببینند کاهش مصرف روزانه نمک چه تأثیری بر سلامتی شرکت کنندگان در این کشور دارد. آنها داده‌ها را به سه روش تجزیه و تحلیل کردند: خبرنگار مهرهلثتأثیری• کاهش ۱ گرم نمک در روز در سال اول • کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک تا سال ۲۰۲۵، معاد ...

استفاده از جایگزین نمک می تواند خطرات قلبی را کاهش دهد

یک تحلیل جدید نشان می‌دهد که جایگزین کردن نمک با کلرید پتاسیم، فشار خون و در نتیجه خطر حمله قلبی، سکته و بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «بروس نیل»، محقق ارشد و مدیر اجرایی مؤسسه جرج استرالیا، توضیح داد: «بیشتر مردم در کشورهای توسعه یافته نمک خود را از غذاهای آماده و فرآوری شده دریافت می‌کنند.» خبرنگار مهرهلثمؤسسهوی افزود: «تامین کنندگان باید ...

نمک طول عمر را کوتاه می کند/ تاثیر مرگ نزدیکان بر بیماران قلبی

حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم. به گزارش خبرنگار مهر، مهم‌ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند: خبرنگار مهراندغذاهای تند برای سلامت مضر نیستند غذاهای تند برای سلامت مضر نیستنداگرچه ممکن است غذاهای تند زبان شما را سر میز شام بسوزاند و در بدن شما باعث ایجاد ...

6 غذایی که کبد شما را نابود می‌کند

کبد به عنوان کارخانه شیمیایی بدن ما در نظر گرفته می‌شود زیرا به طور شبانه روزی برای حفظ سطوح شیمیایی در خون کار می‌کند و نقش مهمی در حذف سموم از بدن دارد. بخش غم انگیز ماجرا این است که ممکن است خیلی دیر متوجه اهمیت آن شویم و به کبد آسیب برسانیم. گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، برخی از عملکرد‌های اصلی کبد، شامل هضم غذای مصرفی و تصفیه سموم از بدن است. شما باید سعی کنید از مواد غذایی مفید برای کبد ...

نمک پتاسیم مصرف درمانی دارد/ هشدار به افراد سالم

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه گفت: مصرف نمک پتاسیم صرفا برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، سیده زهرا شریعت پناهی افزود: پتاسیم کلراید که آن را با نام نمک پتاسیم یا نمک رژیمی می‌شناسند در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده و به عنوان جایگزینی برای نمک معمولی یا کلرید سدیم استفاده می‌شود. خبرگزا ...

کاهش مصرف نمک به بهبود نارسایی قلبی در بیماران کمک می کند

تحقیقات جدید نشان می دهد کاهش مصرف نمک اگرچه از مرگ یا بستری شدن در بیمارستان در بین بیماران قلبی جلوگیری نمی کند، اما به نظر می رسد کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از وب مِد، سال‌ها به بیماران مبتلا به نارسایی قلبی گفته می‌شود که نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهند تا به افزایش طول عمر کمک کنند، اما محققان در بین بیش از ۸۰۰ بیمار از شش کشور دریافتند کاهش مصرف نمک از ...

آمار سرطان معده در اردبیل رو به کاهش است

اردبیل- معاون مرکز تحقیقات و درمان بیماری‌های گوارشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: روند ابتلا به سرطان معده در استان اردبیل رو به کاهش است. فرهاد پورفرضی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در سال‌های اخیر بیش از ۲ هزار و ۱۵۰ مورد بیمار مبتلا به سرطان در استان شناسایی شده که از این تعداد ۳۵۶ مورد مربوط به سرطان معده بوده است. وی به فعالیت مرکز مطالعات و درمان بیماری‌های گوارشی اشاره کرد و گ ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: