نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد قدیر رجب زاده

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: کارنامه صنعت غذا در حوزه سرمایه گذاری و اکوسیستم نوآوری قابل قبول نیست و نیاز به تزریق فناوری های جدید، دانش روز و سرمایه گذاری بیشتر دارد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده در نخستین رویداد توسعه اکوسیستم نوآوری در استان‌ها (تانا) در صنایع غذایی با تاکید بر اینکه عملکرد زیست بوم فناوری در حوزه هایی نظیر دا ...

نخ خوراکی نبات تولید شد

محققان کشور موفق شدند فرمولاسیون نخ خوراکی جهت استفاده در تولید شاخه نبات زعفرانی را بدست آورند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افزود: نبات یک محصول نام آشنای صنعت قنادی ایران است که از دیرباز در ایران تولید می‌شده و ایران به عنوان پل ارتباطی این تکنولوژی بین اروپا، آسیا و آمریکا شناخته شده است. خبرگزاری مهرو ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: