نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد غذاهای فراوری شده

ارتباط رژیم غذایی مملو از غذاهای فوق فرآوری شده با خطر افسردگی

مصرف بالای مواد غذایی فوق فرآوری شده با خطر بیشتر مشکلات سلامت روان در دراز مدت مرتبط است.به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هر چه کالری روزانه یک فرد بیشتر از غذاهای فوق فرآوری شده باشد، احتمال ابتلاء به افسردگی طولانی مدت بیشتر است. بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که رژیم غذایی مملو از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کنند، احتمالاً یک دهه بعد افسردگی را تجربه ...

رویداد ملی فناوری سلامت در فرآوری مواد غذایی برگزار می شود

رئیس انستیتو و دانشکده تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: رویداد ملی فناوری سلامت در فرآوری مواد غذایی پاییز سال جاری توسط انستیتو برگزار خواهد شد.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر مرتضویان در جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دانشکده تغذیه و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد، ضمن معرفی انستیتو و دانشکده، کسب عنوان مرکز ...

گوشت فراوری شده و کربوهیدرات تصفیه شده و افزایش ریسک دیابت

تحقیقات جدید افزایش جهانی موارد دیابت نوع ۲ را با مصرف بیش از حد گوشت های فرآوری شده و کربوهیدرات های تصفیه شده مرتبط می داند.به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که انتخاب رژیم غذایی ناسالم با افزایش نرخ دیابت نوع ۲ در سراسر جهان مرتبط است. محققان دریافتند که سه عامل رژیم غذایی بیشترین تأثیر را بر خطر دیابت نوع ۲ دارند: خوردن بیش از حد گوشت فرآوری شده و کربوهیدرات‌ها ...

ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و افزایش مرگ ناشی از سرطان سینه

به گفته محققان، مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با بسیاری از پیامدهای منفی سلامتی مرتبط است.به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان کالج امپریال لندن دریافتند که خوردن غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلاء به سرطان‌ها، به ویژه سرطان تخمدان و مغز را افزایش می‌دهد. دانشمندان همچنین دریافتند که خوردن این غذاها خطر ابتلاء به مرگ ناشی از همه سرطان‌ها، به ویژه سرطان‌های تخمدان و سینه را افزایش می‌دهد. ...

غذاهای فوق فرآوری شده با ریسک بالاتر سرطان مرتبط هستند

نوشابه های گازدار، وعده های غذایی قابل استفاده در مایکروویو و کلوچه های بسته بندی شده از جمله غذاهای فوق فرآوری شده هستند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید در مقیاس بزرگ نشان می‌دهد که غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلاء به انواع سرطان‌ها و مرگ ناشی از آن را افزایش می‌دهند. محققان گزارش دادند که هر ۱۰ درصد افزایش مصرف این غذاها در رژیم غذ ...

افزایش سرطان گوارش با مصرف غذاهای آماده

یک متخصص جراحی عمومی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در خصوص بیماری‌های بدخیم معده، نکاتی را متذکر شد. به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیر میرآتشی، در برنامه ضربان شبکه سلامت، در پاسخ به این سوال که بدخیمی معده چیست، گفت: به طور کلی بافت معده متشکل از تعدادی سلول می‌باشد، وقتی این سلول‌ها فعالیت غیر طبیعی پیدا کنند و رشد خارج از محدوده داشته باشند، تبدیل به سلول‌های سرطانی می‌شوند که معمولاً خود را به ...

ارتباط مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با مرگ زودهنگام

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد مصرف غذاهای فوق فرآوری شده می توانند منجر به مرگ زودرس و قابل پیشگیری شوند. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، الگوهای غذایی می‌توانند تأثیر زیادی بر نتایج سلامتی داشته باشند. خبرنگار مهرمدیکالغذاهای فوق فرآوری شده که میزان زیادی فرآوری را پشت سر می‌گذارند می‌توانند ارزش غذایی خود را از دست بدهند و حاوی عناصر ناسالم باشند. غذاهای بسیار فرآوری شده بخش رایج‌ ...

۳٠ درصد سیب تولیدی کهگیلویه و بویراحمد درچرخه فرآوری قرار می گیرد

یاسوج_ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ظرفیت فرآوری سیب در استان ۳۰ درصد میزان تولیدی است. اکبر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: ۳٠ درصد سیب استان به سرکه و کنستانتره فرآوری می‌شود. کنستانترهمحمدی همچنین از استفاده ۷٠ درصدی سیب به شکل تازه خوری اشاره کرد و اظهار داشت: محصولات استان ظرفیت مناسبی را برای معرفی دارند. خوریمحمدی با بیان اینکه توسعه صنایع تبدیلی کاهش هدر ...

غذاهای فوق فرآوری شده و افزایش احتمال سرطان روده در مردان

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد غذاهای فوق فرآوری‌شده مانند سوسیس و کالباس می‌تواند خبر بدی برای روده بزرگ مردان باشد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به طور خاص، مردانی که بیشترین میزان مواد غذایی فوق فرآوری شده را مصرف می‌کنند، در مقایسه با مردانی که مقادیر کمتری مصرف می‌کنند، ۲۹ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ هستند. اما خطر افزایشی برای زنانی که مقادیر بیشتری از ...

رژیم غذایی مملو از موادغذایی فوق فرآوری شده به مغز آسیب می رساند

طبق مطالعه جدیدی که توسط محققان چینی انجام شده است، خوردن مقدار زیادی غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است به طور چشمگیری خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش دهد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، غذاهای فوق فرآوری شده سرشار از قند، چربی و نمک هستند، اما پروتئین و فیبر کمی دارند. نوشابه ها، تنقلات و دسرهای نمکی و شیرین، بستنی، سوسیس، مرغ سرخ شده، ماست طعم دار، سس کچاپ، سس مایونز، نان بسته بندی شده ...

غذا‌های ناسالمی که مغز را نابود می‌کنند

مصرف غذاهای فرآوری شده باعث اختلال در عملکرد مغز و شناخت حافظه خواهند شد. محققان اثرات غذاهای فوق فرآوری شده مانند پیتزا، نان سفید و شکلات را بر عملکرد شناختی افراد مسن بررسی کردند. آنها دریافتند که غذاهای فوق فرآوری شده با کاهش عملکرد زبانی و اجرایی در افراد مسن بدون بیماری مزمن مرتبط است. آنها اشاره کردند که کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است از زوال شناختی جلوگیری کند و خطر زوال عقل را کا ...

غذاهای فوق فرآوری شده بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می گذارند

در حالی که سبزیجات کنسرو شده به عنوان غذای فرآوری شده برچسب گذاری می شوند، غذاهایی که از قبل بسته بندی شده اند مانند تنقلات و پیتزا، فوق فرآوری شده در نظر گرفته می شوند. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان اثرات غذاهای فوق فرآوری شده مانند پیتزا، نان سفید و شکلات را بر عملکرد شناختی افراد مسن بررسی کردند. خبرنگار مهرمدیکالتودیآنها دریافتند که غذاهای فوق فرآوری شده با کاهش عملکر ...

فروکتوز ریسک ابتلا به سرطان کبد را افزایش می دهد

محققان می گویند شربت ذرت با فروکتوز بالا می تواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی را در افراد افزایش دهد. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، شربت ذرت با فروکتوز بالا در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها از جمله نوشابه‌ها و غذاهای فرآوری شده یافت می‌شود. خبرنگار مهرهلثفروکتوزکارشناسان می‌گویند با اتخاذ یک رژیم غذایی سالم حاوی غلات کامل، میوه‌ها، سبزیجات و پروتئین بدون چربی می‌توانید میزان مصر ...

نوشابه های گازدار و نودل های فوری به سلامت انسان آسیب می رسانند

به گفته محققان، غذاهای فوق فرآوری شده تأثیر منفی بر تنوع گونه‌های گیاهی در دسترس برای مصرف انسان دارند و در عین حال به سلامت انسان و سیاره زمین آسیب می‌رسانند. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از زی نیوز، غذاهای فوق فرآوری شده مانند تنقلات شیرین یا شور، نوشابه‌ها، نودل های فوری، فرآورده‌های گوشتی، غذاهای از پیش آماده پیتزا و پاستا، بیسکویت‌ها و شیرینی‌ها، از ترکیب مواد غذایی، عمدتاً افزودنی‌های برای طع ...

شیرین کننده های مصنوعی با خطر ابتلا به سرطان مرتبط هستند

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که شیرین کننده های مصنوعی زیادی مصرف می کنند ممکن است با خطر ابتلا به سرطان مواجه شوند. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان تاکید می‌کنند که عاقلانه است که مردم نه تنها قندهای افزودنی، بلکه غذاهای فرآوری شده‌ای را که حاوی مواد بدون قند هستند را محدود کنند. خبرنگار مهرهلثاین مطالعه که روی بیش از ۱۰۰ هزار بزرگسال فرانسوی انجام شد، نشان داد که تق ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: