نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد ایرج افشار

پرتره زنده‌یاد ایرج افشار از شبکه مستند پخش می‌شود

مستند «فرزانه فروتن ایران‌مدارما» پرتره‌ای از «ایرج افشار» پژوهشگر فرهنگ و تاریخ ایران و ادبیات فارسی، ایران‌شناس، کتاب‌شناس، نسخه‌پژوه، نویسنده و استاد دانشگاه سه شنبه ۲۳ اسفند ساعت ۲۱ از شبکه مستند پخش می‌شود. به گزارش خبرگزاری فارس، «فرزانه فروتن ایران‌مدار ما» ساخته سید جواد میرهاشمی به زندگی پدر کتاب‌شناسی ایران پرداخته‌است. در این فیلم چهره‌هایی مانند عبدالله انوار، آیت‌ ...

قرآن به خط امام سجاد (ع) در کتابخانه آیت الله مرعشی

مجموعه کتاب‌های جمع آوری توسط مرحوم آیت الله مرعشی نجفی قریب به ۳۰ هزار نسخه خطی می‌رسد و امروز حدود ۶۰ هزار عنوان کتاب، ۴۰ هزار مجموعه و بالغ بر۸۵ هزار عنوان نیز به کتابخانه افزوده شده است. خبرگزاری مهر- گروه دین و آیین- فاطمه علی آبادی: مرجع فقید شیعه، حضرت آیت الله سید شهاب الدین حسینی مرعشی نجفی مصادف با اربعین حسینی در یک خانواده بزرگ علمی در نجف اشرف متولد شد. پدرش آیت الله سید شمس الدین محم ...

پاسداشتی برای ایرج افشار

مراسم پاسداشت یاد ایرج افشار، چهره فقید فرهنگی برگزار می‌شود. ‌به گزارش ایسنا، این برنامه در روز چهارشنبه (۱۸ اسفندماه) ساعت ۲٠ در لایو اینستاگرام مؤسسه نیمروز به نشانی nimruz.ir@ برگزار خواهد شد. بر اساس اعلام بنیاد موقوفات دکتر محمود افشار، جمشید کیان‌فر، علی بهرامیان، خداداد رضاخانی و رسول جعفریان در مراسم پاسداشت ایرج افشار سخنرانی می‌کنند و دبیری نشست را نیز فاطمه معتضدیان بر عهده دارد. همچن ...

استادی که از گفتن «نمی‌دانم» خجالت نمی‌کشید

ایرج افشار در «نادره‌کاران» درباره مجتبی مینوی می‌نویسد: ارزش واقعی مینوی به‌جز استحکام روش تحقیق و زبان گویا و برّا و مسلط، در شیوه دلیرانه و بی‌باکانه‌اش بود که وهمی و ترسی از گفتن آنچه می‌دانست نداشت، هرچه می‌دانست می‌گفت و همیشه خبرآور تازه‌های علمی بود. اما آنچه نمی‌دانست پوشیده نمی‌کرد. صریح می‌گفت «نمی‌دانم». از گفتن «نمی‌دانم» خجلت نمی‌کشید لذت هم می‌برد. به گزارش ایسنا، صفحه منسوب به محمد ...

کتاب ایرج افشار درباره «آشپزی دوره صفوی» به چاپ چهارم رسید

چاپ چهارم کتاب آشپزی «دوره صفوی» نوشته ایرج افشار در 268 صفحه توسط انتشارات سروش منتشر شد. به گزارش خبرگزاری مهر، چاپ چهارم کتاب «آشپزی دوره صفوی» به قلم ایرج افشار در ۲۶۸ صفحه به‌تازگی توسط انتشارات سروش منتشر شده است. خبرگزاری مهربسیاری از پژوهشگران در آشپزی سه مکتب: آشپزی ایرانی، چینی و رومی را به عنوان مکاتب مادر می‌شناسند. آشپزی ایرانی به معنای یک هنر ظریف، مانند فرش ایرانی، اساساً هنری است ت ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: