نیوز سیتی!

آخرین اخبار در مورد ابوالفضل پهلوانلو

تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی میسر شد

محققان کشور موفق به تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم‌های بومی شدند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر ابوالفضل پهلوانلو گفت: نوشیدنی کامبوجا، یک نوع نوشیدنی تخمیری حاصل همزیستی برخی از باکتری‌ها و مخمرهای مفید است که به دلیل دارا بودن ترکیبات متعدد حاصل از فعالیت باکتری و قارچ‌های مفید آن، دارای ارزش غذایی بالایی بوده و به عنوان یک غذا-دارو جایگاه ویژهای ر ...

راهکارهای فناورانه برای کاهش ضایعات غذایی/ مبارزه با گرسنگی پنهان

معاون پژوهش و فناوری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه برنامه ریزی هایی برای ارتقا بهره وری صنایع غذایی کشور داریم گفت: انجام پژوهش های نوآورانه و فناورانه در این صنعت ضروری است. دکتر ابوالفضل پهلوانلو در گفتگو با خبرنگار مهر به بررسی وضعیت بهره‌وری در صنایع غذایی کشور و چگونگی بهبود وضعیت این شاخص پرداخت و گفت: «بهره‌وری» به عنوان یک فرهنگ، مسیری هوشمندانه برای بهبود زندگی از طریق ایج ...

مهمترین اخبار ایران و جهان: