تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسمهای بومی میسر شد
محققان کشور موفق به تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسمهای بومی شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر ابوالفضل پهلوانلو گفت: نوشیدنی کامبوجا، یک نوع نوشیدنی تخمیری حاصل همزیستی برخی از باکتریها و مخمرهای مفید است که به دلیل دارا بودن ترکیبات متعدد حاصل از فعالیت باکتری و قارچهای مفید آن، دارای ارزش غذایی بالایی بوده و به عنوان یک غذا-دارو جایگاه ویژهای ر ...