معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: تعداد جوجهریزی و تولید گوشت مرغ در چهار ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته در مازندران، افزایش ۹ درصدی را نشان میدهد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران، اظهار کرد: ۳۰ درصد تولید جوجه یک روزه و ۱۱ درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور در این استان تولید و با وجود مرکز پشتیبانی لاین بابلکنار، مازندران تنها استانی است که زنجیره کامل صنعت طیور را در کشور و منطقه خاورمیانه در اختیار دارد.
وی افزود: مازندران با داشتن همه زمینههای فعال این صنعت از جمله تنها مرکز لاین ایران و خاورمیانه، ۶ واحد مرغ اجداد، ۲۰۵ واحد مرغ مادر گوشتی، ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغ گوشتی، ۲۹ واحد مرغ تخمگذار، ۳۹ واحد کارخانه جوجه کشی، ۴۴ کارخانه فعال تولید خوراک و ۱۸ کشتارگاه صنعتی طیور، یکی از استانهای مهم و تاثیرگذار و قطب صنعت طیور کشور محسوب میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران، کارخانجات جوجه کشی، مزارع پرورش مرغ مادر و تولید جوجه یک روزه را یکی از حلقههای اصلی صنعت طیور در استان دانست و گفت: ۴ ماه نخست امسال، ۱۹۳ میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه کشیهای استان تولید و در کشور توزیع شد.
احمدی حاجی بیان کرد: از این تعداد ۱۱۹ میلیون قطعه مربوط به واحدهای مرغ مادر مازندران بوده که با این تولید جوجه، استان ما ۳۰ درصد تولید جوجه یک روزه کشور را به خود اختصاص داده و رتبه نخست را در بین سایر استانها از آن خود کرده است.
وی تصریح کرد: در این مدت، ۵۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام شد که ۱۰۲ هزارتُن گوشت مرغ آماده پخت تولید و به بازار عرضه شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: علاوه بر تامین نیاز مصرف شهروندان استان با تولید ۲۹ هزارتُن، مازاد تولید گوشت مرغ مازندران به میزان ۷۳ هزارتُن برابر با ۷۰ درصد کل تولید به سایر استانهای کشور به ویژه استان تهران صادر شد.
احمدی حاجی با بیان اینکه تعداد جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در چهار ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته در مازندران، افزایش ۹ درصدی را نشان میدهد، گفت: تعداد جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی استان تیر ماه امسال، ۱۲ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۵۰ قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی ۲۰۵ هزار و ۱۸۲ قطعه بوده و پیش بینی میشود ۲۲ هزار و ۵۰۲ تُن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ح
شناسه خبر: 487145